Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-Αυξεντία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Αφού η ηγουμένη είναι μορφάρα μωρέ!!! Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Μια εγκατάλειψη έχει οδηγήσει την Αυξεντία στο μοναστήρι. Η Σοφία Σεϊρλή μετράει πολλά χρόνια στο καλλιτεχνικό χώρο και αρέσκεται να αναμετριέται με ρόλους που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Με αφορμή την δραματική σειρά του mega Μαύρο Ρόδο που υποδύεται την μοναχή Αυξεντία μιλάει στο my TV για όσα την γοήτευσαν και είπε το μεγάλο “ναι” στην πρόταση που δέχτηκε. Ακόμα αποκαλύπτει κάποιες απ’ τις εξελίξεις που θα δούμε πολύ σύντομα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Η Αυξεντία έρχεται σιγά σιγά αντιμέτωπη με το μυστικό που κουβαλάει και προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της. Τί συμβαίνει; Το μεγάλο μυστικό που αφορούσε την ταφή του Διακοσάββα έρχεται σιγά σιγά στο φως και η Αυξεντία δεν αντέχει την πίεση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. “Βέβαια δεν πρόκειται να πεθάνει“, γελάει.

Η Αυξεντία θα αποκαλύψει την αλήθεια στην ηγουμένη Φιλαρέτη. Η ηγουμένη όπως έχετε δει στα τελευταία επεισόδια υποψιάζεται ότι κάτι κρύβει η Αυξεντία και της λέει ψέματα. Οι δυο τους όμως έχουν μια πολύ καλή σχέση και έτσι η Αυξεντία παίρνει την απόφαση να πει όλη την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Η μεταξύ τους σχέση μετά την παραπάνω αποκάλυψη, κλονίζεται. Η πολύ καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην ηγουμένη και την Αυξεντία συνεχίζεται, δε χαλάει. Ο Σαράντος αρχίζει να μαθαίνει κάποια πράγματα για το χαρακτήρα του πατέρα του, Διακοσάββα.

Όταν ανακαλύψει ακριβώς τι έχει συμβεί θα φέρει την Αυξεντία αντιμέτωπη με το νόμο. Ο Σαράντος μαθαίνει κάποια πράγματα για το χαρακτήρα του πατέρα του όπως ότι δεν ήταν τόσο καλός άνθρωπος όμως δε γνωρίζει ακόμα πως πρόκειται να αντιδράσει απέναντι στην Αυξεντία όταν μάθει όλη την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Τι έχει οδηγήσει την Αυξεντία στο μοναστήρι; Κρύβει κάποιο ακόμα μυστικό;

Η Αυξεντία όταν μεταφερθεί στο νοσοκομείο θα κάνει μία τρυφερή εξομολόγηση στην ανιψιά της, την Ελισάβετ. Μέσα από αυτή θα αποκαλυφθεί γιατί πήγε στο μοναστήρι.

Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω ώστε να μη χαθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι ότι πρόκειται για μια πονεμένη γυναίκα. Ο πόνος μίας εγκατάλειψης την έκανε να πάρει την παραπάνω απόφαση για τη ζωή της.

Η Αυξεντία κρατά είμαι επιφυλακτική στάση απέναντι στον Πέτρο παρόλο που αντιλαμβάνεται ότι τρέφει αληθινά συναισθήματα για την Ελισάβετ. Γιατί;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Ο προορισμός της Ελισάβετ είναι από δόκιμη να γίνει μοναχή. Έχει αφιερώσει τη ζωή της. Όμως η θεία της είναι ένας άνθρωπος με βαθιά συναισθήματα και γνώση οπότε θα την καταλάβει. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close