Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-Αυξεντία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιοβρύσης στην ηγουμένη. 

Γλυκιά μας Αυξεντία…νομίζουμε πως μίλησες στον κατάλληλο άνθρωπο.

Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της  Παλιόβρυσης. Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η υγεία της Αυξεντίας και παρά τις πιέσεις όλων να πάει στο νοσοκομείο εκείνη αρνείται με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινωθεί.

Φοβούμενη πως το τέλος πλησιάζει αποφασίζει να εξομολογηθεί την αλήθεια για το μυστικό της Παλιόβρυσης. Η ερώτηση του Μανώλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα, θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ η οποία πανικοβάλλεται και κλείνεται ξανά στον εαυτό της.

Από την άλλη ο Σαράντος ψάχνει το παλιό φορτηγάκι του πατέρα του και βρίσκει μέσα το λάπτοπ. Όταν όμως το ανοίγει θα χάσει την γη κάτω απ’τα πόδια του. Ανακαλύπτει πως ο πατέρας του δεν ήταν αυτός που πιστεύει εκείνος.

Ο καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης αλλά ένας κακοποιός και παιδεραστής. Το λάπτοπ του Στέλιου είναι γεμάτο από φωτογραφίες παιδιών σε άσεμνες πόζες ενώ μία από αυτές τον κάνουν να ανατριχιάσει καθώς πρόκειται για την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Στο μυαλό γυρίζει η χρυσή καδένα που βρήκε στην Παλιόβρυση και αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ. Το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα του βγαίνει στην επιφάνεια και τον σοκάρει. Η απόλυτη αποκαθήλωση.

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου και το πως εκείνος του είχε συμπαρασταθεί. Ο Σαράντος σοκαρισμένος με όσα ανακάλυψε αρχίζει να ουρλιάζει και να σπάει πράγματα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Βγαίνει έξω να πάρει αέρα και καθώς προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτά που μόλις έμαθε κοιτάζει πίσω του μία αφίσα που ο ίδιος κόλλησε για τον πατέρα του για να βρεθεί. Θυμωμένος την σκίζει και στη συνέχεια πηγαίνει σε όλες τις κολώνες στο χωριό και τις βγάζει με μανία.

Σαράντο τι έγινε γιατί σκίσει τις αφίσες του πατέρα σου; Τρελάθηκες; Τί συμβαίνει;” τον ρωτάνε όλοι αλλά εκείνος αρνείται να αποκαλύψει την ντροπή της οικογένειας του. Μέχρι και ο Μπόγρης όταν το μαθαίνει εκπλήσσεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Ο Σαράντος έσκισε όλες τις αφίσες του πατέρα του στο χωριό. Να και το θαύμα της Μεγαλόχαρης.” σχολιάζει ειρωνικά. Ο Σαράντος τρελαμένος αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια.

Αυτή τη φορά θα μου πεις όλη την αλήθεια. Σκότωσες τον πατέρα μου επειδή ήταν παιδεραστής; Έκανε κακό στην Ελισάβετ; Μίλα μου που να πάρει η ευχή, θα τρελαθώ!“. Η Αυξεντία ταράζεται με όσα της λέει κι εκείνος συνεχίζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Βρήκα το λάπτοπ του στο παλιό φορτηγάκι του. Τον άνοιξα και από ‘κείνη την ώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω. Βρήκα και τις φωτογραφίες της Ελισάβετ” της λέει και η Αυξεντία χάνει τις αισθήσεις της χωρίς να του επιβεβαιώσει τα όσα της είπε.

Όταν συνέρχεται αρνείται να πάει στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Την ίδια ώρα ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του και οι τύψεις που νιώθει η κοπέλα είναι πολλες, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας της η Αυξεντία αρρώστησε.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντια εξομολογείται στην Ελισάβετ το μεγάλο μυστικό της

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα μυστικά της Πολυξένης και τις Ελισάβετ

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, Ζητάει από την ηγουμένη να καθίσει και έτσι ζητάει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κούρα της. “Θεία να σε πάμε στο νοσοκομείο; Σε παρακαλώ να σε δει ένας γιατρός, δεν είσαι καλά και φοβάμαιλέει στην Αυξεντία αλλά εκείνη επιμένει.

Ο Κύριος μόνο ξέρει πότε θα έρθει η ώρα μου κόρη μου.” Η Αυξεντία φοβούμενη πως πλησιάζει το τέλος εξομολογείται στην ηγουμένη “εγώ ξέθαψα τον πατέρα του Σαράντου από την Παλιόβρυση. Εγώ ήμουν κιόλας αυτή που τον είχε  θάψει εκεί” ξεκινάει να λέει σοκάροντας στην ηγουμένη και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Παλιόβρυσης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close