Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη.

Καημένε μου Λευτέρη…

Η ηγουμένη θορυβείται από όσα της λέει η Κασσιανή και συναντάει την Ελισάβετ. Εκείνη είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής και απόψε το βράδυ.

Όμως η ηγουμένη έχει φροντίσει να λάβει τα μέτρα της και έτσι όταν βλέπει τον νεαρό να εισβάλει ξανά κρυφά στον χώρο καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για την Παλιόβρυση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Η εξέλιξη αυτή όμως θα έχει συνέπειες σε όλους και κυρίως στην Ελισάβετ που το θέμα θα κάνει τον γύρο του μοναστηριού και η κουρά της θα κινδυνεύει για άλλη μια φορά.

Κι ενώ στο μοναστήρι συμβαίνουν αυτά, στη Γερακιανή η Πολυξένη επιστρέφει από την Πάτρα και στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για την σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Μαύρο-Ρόδο-Όλγα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα φοβάται για την μάνα της

Στην Πάτρα τι πήγες να κάνεις; Μαμά κάτι μου κρύβεις και είμαι σίγουρη πως αφορά τον μπαμπά του Πέτρου. Σ’ εκείνον πήγες; τη ρωτάει, αλλά η Πολυξένη το αρνείται: Τι είναι αυτά που λες παιδάκι μου; Σου είπα ότι έπρεπε να πάω στις τράπεζες.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Στο μεταξύ ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλέξιας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του και ψάχνει τα αρχεία του όπου ανακαλύπτει το φρικτό μυστικό που έβρισκε. Βρίσκει μέσα φωτογραφικό υλικό από ανήλικα και το σοκ είναι τεράστιο.

Την ίδια ώρα η Γιάννα αποφασίζει να μιλήσει στην Ευτυχία για τον Σταυρίνο: Με τον Σταυρίνο αγαπιόμασταν από παλιά! Ήταν κάτι δυνατό, αληθινό! Δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Τον αγαπώ και μ’ αγαπάει, της ομολογεί και η ευτυχία δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Έχεις τρελαθεί; Με τον αδερφό του άντρα σου;, της επισημαίνει και εκείνη της απαντάει: Προέκυψε. Ο Γιώργος έλειπε συνεχώς, αδιαφορούσε για εμένα και για τον γάμο μας, μόνο η δουλειά του τον ενδιέφερε.

Ο Σταυρίνος ήταν πάντα εκεί δίπλα μου, με προσέχε και με νοιαζόταν. Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μια αποκάλυψη για την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου.

Ο Λευτέρης τον τελευταίο καιρό παρατηρεί ότι η σύζυγος του, η Πολυξένη συμπεριφέρεται με έναν αλλόκοτο τρόπο τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και στην κόρη της, την Όλγα. Μάλιστα όταν η Πολυξένη αρχίζει να του λέει διάφορα ψέματα εκείνος την υποψιάζεται.

Σύντομα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη βγαίνουν αληθινές. Όλα ξεκινούν όταν ο Θέμης φτάνει εσπευσμένα στην Γερακιάνη και ζητάει από την Πολυξένη να συναντηθούν.

Εκείνη δέχεται, αγνοώντας όμως πως ο Λευτέρης την παρακολουθεί. Ο τελευταίος πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του με τον Θέμη να φιλιούνται και σοκάρεται!

Στη συνέχεια μαζεύει τα κομμάτια του και πηγαίνει στο μαγειρείο της Ευτυχίας και αρχίζει να πίνει κρασί προκαλώντας την ανησυχία της Τασούλας καθώς και της Όλγας που τον ψάχνει για να μιλήσουν. Ο Λευτέρης σκέφτεται όσα είδε να συμβαίνουν ανάμεσα στην σύζυγό του και τον Καστρινό αλλά κάποια και προφητικά λόγια που του είχε πει για αυτήν η Ισμήνη, η πρώτη σύζυγος του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close