Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη και ο Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Αρχίσανε τα όργανα….

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη του TiViSirial για τη νέα σεζόν του Μαύρου Ρόδου – ότι δηλαδή ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα πέσουν θύματα απαγωγής – η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και προέβη σε πολλές αποκαλύψεις.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Η Θεοφανία Παπαθωμά μετακόμισε από το Διαφάνι στη Γερακιανή και μεταμορφώθηκε σε Πολυξένη, μια έξυπνη γυναίκα με έντονο παρελθόν που παλεύει να το κρατήσει κρυφό. Τι θα γίνει όμως με τον Λευτέρη και τον Θέμη; Πώς θα αντιδράσει στον έρωτα Πέτρου και Ελισάβετ; Η ίδια μας δίνει όλες τις απαντήσεις.

Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο

Γιατί, αλήθεια, θεωρείτε πως το κοινό δείχνει αγάπη σε οτιδήποτε φέρει μια εκκλησιαστική υπόσταση;

«Γιατί υπάρχει κάτι ιερό, κάτι μυστήριο, κάτι καθαρό, κάτι εξαγνισμένο, κάτι απαγορευμένο ίσως… Καμιά φορά όμως εξαρτάται και από το θέμα της σειράς».

Μήπως το τηλεοπτικό κοινό έχει την ανάγκη να απενεχοποιήσει κάποια πράγματα ή θέλει να προβάλλεται η πίστη του;

«Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για έναν έρωτα και μάλιστα απαγορευμένο, οπότε αυτό είναι ελκυστικό από τη φύση του. Κάθε έρωτας έχει μια γοητεία, πόσο μάλιστα αυτός που δεν μπορεί να εκδηλωθεί».

Τι δουλειά έχει όμως μια τόσο έξυπνη γυναίκα όσο είναι η Πολυξένη στη Γερακιανή;

«Έξυπνες γυναίκες υπάρχουν παντού. Και συνήθως λόγω ικανότητας είναι και αυτές που περνάνε τα πιο δύσκολα. Η Πολυξένη, μετά από κάποιες δυσκολίες που είχε στη ζωή της, βρήκε αποκούμπι στον Λευτέρη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο θάνατος που θα ενώσει τους πάντες

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Πολύξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα

Τον παντρεύτηκε και βρήκε τον τρόπο, μέσα από τη δουλειά της αλλά και τη στήριξή του άντρα της, να μεγαλώσει την κόρη της με αξιοπρέπεια και να συνεχίσει τη ζωή της».

Είναι ένα πρότυπο γυναίκας που βλέπετε συχνά γύρω σας; Θα μπορούσε να είναι φίλη σας;

«Σίγουρα υπάρχουν τέτοιες γυναίκες γύρω μας. Φίλη μου δεν νομίζω πως θα μπορούσε να είναι λόγω ανεπαρκούς ηθικής (γέλια). Θα μπορούσα όμως να τη συμβουλέψω αν βρισκόταν στον δρόμο μου και ζητούσε τη βοήθειά μου».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η επέμβαση του Σταυρίνου γίνεται με επιτυχία

Θα έρθει στην επιφάνεια το παρελθόν που έζησε και κυρίως το κακό που έχει πει ο Θέμης ότι του είχε κάνει τότε;

«Το παρελθόν έρχεται κάποια στιγμή και μας συναντάει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν μπορεί να κανείς να κρυφτεί από αυτό. Είναι πιθανό να επιστρέψει κάτι από τα παλιά».

Τον Λευτέρη τον αγαπάει πραγματικά ή ήταν μια σανίδα σωτηρίας μετά τα μπλεξίματά της με τον Θέμη Καστρινό;

«Ηταν έρωτας απ’ ό,τι είπε και η ίδια στην κόρη της, αλλά ο έρωτας όπως ξέρουμε περνάει. Για να περάσεις από τον έρωτα στην αγάπη είναι ένα βήμα δύσκολο και μια δύσκολη διαδρομή».

Με τον Θέμη Καστρινό θα έρθουν ξανά σε επαφή;

«Όλο και κάτι θα κάνουν. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα είναι αυτό, αλλά ήδη συνεργάζονται με έναν τρόπο. Μένει να δούμε τη συνέχεια».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Με τα χρήματα που της κρύβει ο Λευτέρης, θα καταφέρει να «εξασφαλίσει» τον εαυτό της και κατά συνέπεια την κόρη της;

«Αν θέλετε τέτοιες απαντήσεις καλύτερα να μιλήσετε με τους σεναριογράφους της σειράς καθώς εμένα ακόμα δεν μου έχουν δοθεί επεισόδια με τέτοιες εξελίξεις (γέλια)».

Η Όλγα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στον πλάι του Πέτρου, ωστόσο όταν συνειδητοποιήσουν μητέρα και κόρη τον έρωτα μεταξύ Πέτρου και Ελισάβετ, πώς θα ενεργήσουν;

«Φαντάζομαι ότι δεν θα τους αρέσει και πολύ και θα θέλουν να το σταματήσουν. Μην ξεχνάτε πως αν η Ελισάβετ φύγει από το μοναστήρι, θα είναι απειλή για τη ζωή και των δύο».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη

Θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσει η ηρωίδα σας για το «ατύχημα» της Ισμήνης;

«Κάθε έγκλημα έχει μια τιμωρία, ακόμα και αν είναι από αμέλεια. Δεν ξέρω πότε ή με ποιον τρόπο, αλλά η Πολυξένη λογικά θα πρέπει να πληρώσει».

Τι θα λέγατε στην Πολυξένη αν είχατε τη δυνατότητα;

«Ότι η ζωή της και πολύ περισσότερο η τύχη της, δεν εξαρτάται από κανέναν θνητό. Εξαρτάται μόνο από τον Θεό και από την ίδια. Θα τη συμβούλευα λοιπόν να χαλαρώσει».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close