Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα βρεθεί στο στόχαστρο του Βίκου η Ελισάβετ.

Τι κάνετε εκεί πέρα ρε;;;

Στα επόμενα επεισόδια και η καλοκάγαθη Τασούλα, που υποδύεται η Πένυ Αγοραστού, είναι εκείνη που δίνει μια νότα χαράς στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο καφενείο θα δει για ακόμη μια φορά το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Η Τασούλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα παρασυρθεί σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μετά τη γνωριμία της με τον Βίκο που θα βρεθεί στο χωριό ψάχνοντας να βρει λύσεις για τα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει ο Θέμης Καρυστινός.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Η Τασούλα θα γοητευτεί από τα λόγια του Βίκου και θα ονειρευτεί μια ζωή άλλη μακριά από το χωριό και το καφενείο. Η νεαρή κοπέλα όμως για δεύτερη φορά θα δει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Σύμφωνα με το σενάριο θα πέσει θύμα μιας βίαιης συμπεριφοράς με κίνδυνο την ζωή της. Οι άνθρωποι του Βίκου θα πάρουν εντολή να την τρομάξουν και δεν θα μείνουν μόνο εκεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Με ένα flash back, σύμφωνα με το znews, θα δούμε την ιστορία της ζωής της και τους λόγους που εγκατέλειψε την οικογένειά της και βρήκε καταφύγιο στο καφενείο της Γερακιανής.

Το χωριό θα αναστατωθεί με αυτή την εξέλιξη ωστόσο δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα της γυρίσουν την πλάτη και θα τη θεωρήσουν την πέτρα του σκανδάλου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Εκείνη και ενώ θα θέλει να δώσει τέλος της ζωής της, την τελευταία στιγμή θα δει πως η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο. Η Ελισάβετ θα της δώσει χείρα βοηθείας με κίνδυνο να βρεθεί στο στόχαστρο όχι μόνο του μοναστηριού αλλά και των ανθρώπων του Βίκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close