Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη.

Ε αυτό παρα πάει…

Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει μία και καλή από τη Γερακιανή αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Προσπάθησε να την διεκδικήσει, αλλά κατάλαβε πως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη μοναστική ζωή.

Παρά τις αντιδράσεις της Όλγας και του Φραγκίσκου, ο Πέτρος αποφασίζει ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στο χωριό κι έτσι ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

Στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», η Όλγα εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά της για τον Πέτρο στην Ελισάβετ, η οποία δεν ξέρει τι να της πει.

Η Όλγα της ζητάει τη γνώμη της, ενώ δεν παραλείπει να της αποκαλύψει το στοίχημα που είχε βάλει ο Πέτρος με τους φίλους του. Της εκμυστηρεύεται, λοιπόν, ότι ο Πέτρος είχε στοιχηματίσει με την παρέα του ότι θα την ρίξει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Όταν το ακούει αυτό, η Ελισάβετ σοκάρεται και αισθάνεται ότι την εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, καθώς κι ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη πραγματικά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Βέβαια, καμία από τις δύο δεν ξέρει ότι ο Πέτρος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Πόσο μάλλον η Όλγα, η οποία ζηλεύει αφόρητα την αδερφή της…

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 20/11/2022 ως 24/11/2022

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 24  στις 20/11/2022

Επεισόδιο 24

Κυριακή

Ο Μανώλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμένη στη Παλιόβρύυση, αρχίζει να γέννα αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό. Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνετε, από την αντίδραση του μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στην συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας το πράσινο φως για να δράσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Περιπέτεια για τον Φίλιππο Σοφιανό : Με μάζεψαν από το νερό κατάμαυρο και σχεδόν αναίσθητο

Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μία ευκαιρία στον Βίκο και η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά καλύτερα να πάρουμε τις αποστάσεις μας της λέει, με την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 25  στις 21/11/2022

Επεισόδιο 25

Δευτέρα

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Όλοι στην Γερακιάνη προσπαθούν να βρουν τον κάτοχο της ταυτότητας. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.  Η Αλεξία θέλει να μάθει τα πάντα για τη δουλειά του πατέρα της και λέει στην μητέρα της να πάνε στην Γερακιανή να χαλαρώσουν, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης πιάνει στα πράσα Σταυρίνο και Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος πλακώνονται όταν τους πιάνει στα πράσα με τη μάνα του

Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζονται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Η Αυξεντία με την Ελισάβετ θάβουν τα οστά στα μηνύματα, ενώ η καμπάνα χτυπάει για το Ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 26  στις 25/11/2022

Επεισόδιο 26

Τρίτη

Ο Πέτρος αποφασίσει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει με Ελισάβετ. Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο και τον ρωτάει γιατί είπε ψέματα για την κόρη της. Θα μπορέσει όμως να του αντισταθεί; Η Αλεξία πηγαίνει ξανά στο μαγαζί του πατέρα της προσπαθώντας να μάθω περισσότερα πράγματα για εκείνον. Το νούμερο του Βίκου θα φτάσει τελικά στα χέρια του Θέμη. Είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει πάση θυσία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στον Θέμη για Αγγελική και Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σώζει την ζωή του Βίκου

Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Κασσιανή αντιπαρατίθεται με την ηγουμένη. Την ίδια μέσα στους τοίχους του μοναστηριού, ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισάβετ. Δυο άγρυπνα μάτια όμως θα αντιληφθούν τις δύο σκιές. Η Κασσιανή τους βλέπει να φιλιούνται με αποτέλεσμα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 25  στις 25/11/2022

Επεισόδιο 27

Τετάρτη

Μέσα σε όλα αυτά ο Μανώλης προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει αλλά η  Αυξεντία κρατάει το στόμα της κλειστό. Η ηγουμένη φοβάται για το σχέδιο του Μπόγρη και τις επιπτώσεις που θα έχει στο μοναστήρι, ενώ ο Βίκος μοιράζεται το σχέδιο του για τον Καστρινό με την Κύρα. Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σκοινί, γι’ αυτό επισπεύδεται το ταξίδι στην Γερακιανή με την Αλεξία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά

Ο Λευτέρης ενημερώνει την ηγουμένη για το σκηνικό στην παλιόβρυση και η Αυξεντία παγώνει. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι την ταυτότητα την αγόρασε ο πατέρας του. Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει και στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close