Μαύρο-Ρόδο-Παράσχος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση.

Πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά και θα κλάψουν μανούλες…

Ο Τάσος Τζιβίσκος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», την απώλεια της μητέρας του στα 16, και για τους ψυχαναγκασμούς του.

Ο «Παράσχος» από το «Μαύρο Ρόδο», κατά κόσμον Τάσος Τζιβίσκος, μας συστήνεται, και μιλά για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του στην καθηλωτική σειρά του MEGA.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, έχω περάσει κάποια χαρακτηριστικά μου, όπως το ότι λέω πολλά με το βλέμμα.

Έχω ζήσει την νύχτα παλαιοτέρα στη ζωή μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας.  Για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, που τον έχει κάνει έτσι», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

«Η άμεση συνέχεια της σειράς θα πάρει μια πολύ σκοτεινή τροπή. Αν δεν έκανα τον Παράσχο, θα διάλεγα τον Βίκο. Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωής μου», συμπλήρωσε σχετικά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε πως για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα. «Κάτι έχει γίνει στο παρελθόν του που τον έχουν κάνει έτσι.

Ποιόν ψυχαναγκασμό έχει ο Τάσος Τζιβίσκος;

Έχω ψυχαναγκασμούς: «Ισιώνω κάδρα σε τοίχους», αποκάλυψε και πρόσθεσε: «έκανα πυγμαχία, μαγειρεύω, φοράω μόνο μαύρα».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

«Έχασα» την μητέρα μου όταν ήμουν 15-16 ετών, έπασχε από καρκίνο, αυτό μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο», ανέφερε.

Για την προσωπική ζωή του και τη σχέση του με τα θεία δήλωσε πως, «θα κρατήσω για μένα αν έχω σχέση, δεν έχω αυτοσκοπό να κάνω οικογένεια ή παιδιά. Δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με αυτό που λέμε θρησκεία, πιστεύω στον άνθρωπο».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close