Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο. 

Μα τι ανατροπές είναι αυτές καλέ;

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά, Μαύρο Ρόδο και υποδύεται τον τηλεοπτικό Παράσχο, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά. «Δεν θα βαρεθείτε το Μαύρο Ρόδο από άποψη ανατροπών. Δεν τον έχω στο μυαλό μου ως κακό τον Παράσχο.

Είναι από τους ανθρώπους που οι καταστάσεις τούς οδηγούν να κάνουν πράγματα που νομίζουν ότι έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων και όσο προχωρούν και αντιδρούν, μπαίνουν ακόμα πιο μέσα σε αυτές τις καταστάσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Ο Παράσχος δεν είναι κακός, είναι πρωτοπαλίκαρο, απλά παίρνει εντολές και εκτελεί ό,τι του λένε να κάνει. Έχει όμως και τη δική του ατζέντα, είναι σκοτεινός όμως. Φαντάζομαι ότι θα δούμε πτυχές του χαρακτήρα του Παράσχου.

Το ερωτικό με την Νατάσσα είναι αληθινό, υπάρχει και από τους δυο αυτή η αίσθηση. Είναι ο χαρακτήρας της αυτός, αλλά ο Παράσχος την γουστάρει την Νατάσσα», είπε αρχικά ο Τάσος Τζιβίσκος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Για το εάν θα αποκαλυφθεί ότι ο Παράσχος παίζει σε διπλό ταμπλό, ο Τάσος Τζιβίσκος αποκάλυψε: «Θα σας ταλαιπωρήσουμε λίγο με αυτό. Ελίσσεται καλά ο Παράσχος και φυλάει τα νότα του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Φυλάγεται και με την πλευρά του Θέμη Καστρινού και θα αρχίσει να φυλάγεται και με την πλευρά του Βίκου.  Θα κάνει ό,τι μπορεί ο Βίκος για να μην μαθευτεί ότι εκείνος έβαλε να εκφοβίζουν τον γιο του Θέμη Καστρινού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Ο ανιψιός του Θέμη Καστρινού, Λουκάς, έχει μπει με πολύ αέρα και θα έχουν συγκρουσεις με τον Παράσχο, γιατί αρχίζει και χάνεται ο έλεγχος που θέλει να έχει». Υπάρχουν εξηγήσεις για τον Παράσχο που είναι έτσι και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Close