Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το μυστηριώδες γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Αλλο και τούτο πάλι

Ο  Θέμης κι η Αλεξία προσπαθούν ακόμα να προσαρμοστούν στο γεγονός ότι η Αγγελική δεν είναι πια κοντά τους. Η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που η μητέρα της είχε αφήσει για εκείνη. Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη και τρέμει κρατώντας το φάκελο στα χέρια της. Τον ανείγει και συγκλονίζεται με αυτά που της γράφει η μητέρα της.  Μέσα στο φάκελο όμως βρίσκει και  ένα γράμμα με παραλήπτη τον Βίκο με τη σημείωση Να το δώσεις στο Βίκο. Είσαι η μόνη που θα με καταλάβεις και θα το κάνεις για χάρη μου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Η Αλεξία, που είναι πολύ Θυμωμένη μαζί του δεν ξέρει αν πρέπει να το δώσει ή όχι μιας και δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να τον συναντήσει από κοντά.

Ωστόσο τελικά η Αλεξία τον παίρνει τηλέφωνο, και κλείνουν ραντεβού όπου και συναντιούνται κρυφά. Μόνο που η Αλεξία, δεν του δίνει το γράμμα. Η μαμά μου αφήσε ένα γράμμα για εσένα, αλλά δεν θα σου το δώσω. Θέλω να υποφέρεις και να βασανίζεσαι για ότι έγινε, του λέει και τον αφήνει σύξυλό σε αναμμένα κάρβουνα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Εκείνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Ανυπομονεί να μάθει τι του έγραφε η γυναίκα που αγαπούσε και απευθύνεται στην Κύρα παρακαλώντας την να τον βοηθήσει.

Να πάρει το γράμμα στα χέρια του παρακάμπτοντας την Αλεξία.  Τι έγραφε η Αγγελική στο Βίκο που θα τον τρελάνει τελειώς;

Την ίδια στιγμή ο Καστρινός καταφέρει να βρει ένα μάρτυρα κλειδί που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Βίκο για όσα έγιναν και ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Η Θάλεια επίσης ψάχνει πληροφορίες και αρχίζει να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην σχέση που συνδέει από παλιά αυτούς τους δύο άντρες. Η Αλεξία πάντως παίρνει τελικά την απόφαση να συναντήσει τον Βίκο κρυφά την ώρα που ο Παναγιώτης προσπαθεί να την φέρει ξανά κοντά του και ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου.

Στο μεταξύ στην Γερακιανή η Όλγα προσποιείται ότι νοιάζεται για το Λευτέρη σε μια προσπάθειά της να τους τα ξαναβρεί με τη μητέρα της, όμως η Πολυξένη η ίδια της ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται και πως δε σκοπεύει να επιστρέψει στο χωριό.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Τέλος, ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει από το Μανόλη αποκαλύπτοντας του το πιο σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Η συνέχεια στις οθόνες μας. 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close