Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-Όλγα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα.

Να δούμε τι άλλο θα κάνει αυτός ο Γεράσιμος για να χωρίσει Πέτρο και Ελισάβετ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!

Μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» που θα φέρει πολλές ανατροπές. Το μαύρο ρόδο επιφυλάσσει μία συγκλονιστική συνέχεια καθώς το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου αποκαλύπτεται και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού my TV ο νεαρός βλέπει την Ελισάβετ να περνάει συνεχώς δοκιμασίες και ανησυχεί πολύ για αυτήν, τόσο που προκαλεί την έντονη αντίδραση των γονιών του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Κάποια στιγμή όμως ο Γεράσιμος αποφασίζει να δράσει και αιφνιδιάζει το Μανόλη λέγοντας του ότι ανησυχεί για την Ελισάβετ καθώς γνωρίζει ένα τραυματικό γεγονός που της έχει συμβεί και κατ’ επέκταση ένα πολύ σκοτεινό μυστικό που κρατάει μέσα του πολλά χρόνια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

Ο Μανώλης προβληματίζεται με τα λόγια του γιου του και τον πιέζει να του μιλήσει ξεκάθαρα όπως και γίνεται . Ο Γεράσιμος του εκμυστηρεύεται ότι στο παρελθόν ο Στέλιος Διακοσάββας επιχείρησε να βιάσει την Ελισάβετ. εκείνη προσπάθησε να τον αποτρέψει και κάρφωσε στο πόδι του μια πιρούνα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Στη τη συνέχεια η κοπέλα βγήκε αναστατωμένη από την αποθήκη και έτρεξε στο μοναστήρι να ζητήσει βοήθεια από τις μοναχές. Ο ίδιος μπήκε να δει τι έχει συμβεί στην αποθήκη και όταν αντίκρισε τον επίδοξο βιαστή της φίλης του να βγάζει την πιρούνα και να απειλεί να την εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο, την άρπαξε και του την κάρφωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Μάλιστα ο νεαρός του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και εκείνος λοιπόν είναι ο δολοφόνος του Στέλιου Διακοσάββα. Ωστόσο αυτό δεν το γνωρίζει κανένας ούτε καν η Ελισάβετ η οποία όλα αυτά τα χρόνια ζει με ενοχές.

Ταυτόχρονα η δόκιμη μοναχή δέχεται κυνηγητό από τους δημοσιογράφους οι οποίοι προσπαθούν εξασφαλίσουν μία δήλωση της σχετικά με το θάνατο της Αγγελικής , γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη.

Γρήγορα η πρώτη αναθεωρεί για κάποια πράγματα και μέσα σε αυτά είναι η παραμονή της στο μοναστήρι. Η κοπέλα παίρνει απόφαση να το εγκαταλείψει και όλοι μένουν άφωνοι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Ο Γεράσιμος θα σταθεί απέναντι στον έρωτα της Ελισάβετ και του Πέτρου και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην είναι μαζί. Αν δεν την έχει αυτός, δεν θα την έχει κανείς. Ο Γεράσιμος θα εκβιάσει την Ελισάβετ  ότι θα τα αποκαλύψει όλα, χωρίς να της πει την πραγματική αλήθεια

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Σαράντος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close