Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα υπάρξει και δεύτερος νεκρός σύντομα. 

Καλά ρε παιδιά, πόσα να αντέξουμε πια οι τηλεθεατές;;;

Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθεια του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Ο Βίκος σκοτώνει τον Ιβόρ και έτσι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τον ενοχοποιούν. Άλλος ένας φόνος σε σύντομο διάστημα γίνεται. Ο Καστρινός δεν θα το αφήσει έτσι. Θα κινήσει γη και ουρανό για να μάθει τι πραγματικά έγινε και σύντομα θα βρει ένα μάρτυρα κλειδί που θα τον βοηθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close