Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  51 , 52 , 53 , 54 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Αναμένεται να μας λιώσει το ζεύγος Πέτρος – Ελισάβετ για ακόμη μία φορά…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 51  στις 26/1/2023

Επεισόδιο51

Πέμπτη

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του.

Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 52  στις 29/1/2023

Επεισόδιο52

Κυριακή

Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει κι ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ στο νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Θα τραβήξει μία φωτογραφία των δυο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Την ίδια ώρα ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της. Από την άλλη η Αλεξία βρίσκει ένα φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 53  στις 30/1/2023

Επεισόδιο 53

Δευτέρα 

Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει απ’ το νοσοκομείο και η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει από κοντά το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για το Λευτέρη σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη ενώ η Ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος αιφνιδιάζει το Μανόλη αποκαλύπτοντας του ένα σκοτεινό μυστικό που κρατούσε μέσα του για πολλά χρόνια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 54  στις 31/1/2023

Επεισόδιο 54

Τρίτη

Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στον πατέρα του το ένοχο μυστικό του και ο Βίκος με την Αλεξία θα συναντηθούν κρυφά.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Ο Λουκάς αρχίζει να έχει κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την Θάλεια και η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων αναγκάζοντας τον μητροπολίτη να της προτείνει την απομάκρυνση της από την Μονή, με αντάλλαγμα την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Ο Πέτρος ετοιμάζεται να το σκάσει για άλλη μία φορά. Η απόφαση της Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι θα τους αφήσει όλους άφωνους.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close