Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα. 

Ε μετά από όλα αυτά…το μόνο που της έμεινε να κάνει αυτό είναι!! Επιτέλους!

Οι δημοσιογράφοι πολιορκούν την Ελισάβετ και μια φωτογραφία της στο πλευρό του Πέτρου γίνεται vital. Όλη η ζωή της ξαφνικά ανατρέπεται και εκείνη μετά απ’ όσα έζησε συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Νατάσα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Έτσι βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του πατέρα της, εκεί που καταφεύγει και ο Πέτρος. Η Ελισάβετ η μοναδική μάρτυρας που ξέρει ακριβώς τι συνέβη στην αποθήκη και πως τραυματίστηκε ο Πέτρος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση ενώ απέξω μαζεύονται οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες καραδοκώντας για μια δήλωση της.

Ο Γεράσιμος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ελισάβετ τα βάζει μαζί τους και προσπαθεί να τους απομακρύνει προκειμένου να την προστατέψει όμως δεν τα καταφέρνει. Πέφτουν πάνω της, την βομβαρδίζουν με ερωτήσεις ενώ ένας απ’ αυτούς την ακολουθεί μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει για να επισκεφτεί τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μάλιστα καταφέρνει να τραβήξει τους δυο τους μαζί σε μια πολύ τρυφερή στιγμή που κυκλοφορεί μέσα στο διαδίκτυο και γίνεται vital. Τα πρώτα σχόλια πέφτουν βροχή και οι αναταράξεις φτάνουν γρήγορα και στο μοναστήρι που για άλλη μία φορά βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Η Κασσιανή φυσικά σπεύδει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που στήνονται και εδώ περιμένοντας την Ελισάβετ να επιστρέψει. Πράγματι εκείνη γυρνά στη Μονή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τα χαλάει όλα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχεται το γεγονός που θα δέσει για πάντα Ελισάβετ-Πέτρο

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και ευτυχώς ξεπερνά γρήγορα τον κίνδυνο. Καθώς αναρρώνει όμως βλέπει στη τηλεόραση το τι ακριβώς γίνεται με την Ελισάβετ και απελπίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη κόλαση και ψάχνει ένα τρόπο για να βγει γρηγορότερα από το νοσοκομείο και να τρέξει κοντά της.

Αυτό όμως μόνο νέα προβλήματα μπορεί να τις προκαλέσει καθώς η Ηγουμένη φροντίζει να της ξεκαθαρίσει τους όρους που είναι υποχρεωμένη να τηρήσει για να συνεχίσει να μένει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ελισάβετ παραδίδεται στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Kάνει συμφωνία με τον διάολο για να σώσει τον Πέτρο

Μπροστά σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μετά απ’ όσα έζησε με τον Πέτρο η Ελισάβετ αρχίζει να αναθεωρεί ριζικά κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένα για εκείνη.

Τώρα που το μοναστήρι πλήττεται για άλλη μια φορά η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να υποσκάψει κι άλλο τη θέση της Ηγουμένη όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία της την κάνει να χάσει κάθε έλεγχο και ο μητροπολίτης βλέποντας την να παρεκτρέπεται της προτείνει να απομακρυνθεί με τη θέλησή της από την Μονή και να αναλάβει την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

Όμως η βόμβα έρχεται και πάλι απ’ την Ελισάβετ η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι και το ανακοινώνει με κάθε βεβαιότητα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Ο Λευτέρης πραγματικά πετάει  απ’ τη χαρά του με την απόφαση της κόρης του ενώ η Ηγουμένη προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους της απόφασης της.

Συνεχίζοντας παράλληλα να ανησυχεί για την Κασσιανή η οποία δε σταματά τις δολοπλοκίες παρά την επίπληξη που δέχτηκε από τον μητροπολίτη. Αυτή τη φορά δε, προσπαθεί να εμπλέξει ξανά τον Σαράντο στα σχέδια της όμως εκείνος είναι απρόθυμος να την ακολουθήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Στο μεταξύ ο Πέτρος παρακούει τις εντολές των γιατρών που του λένε ότι ο οργανισμός του είναι ακόμα αδύναμος και καταφέρνει να το σκάσει απ’ το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά. Θέλει να μπει ξανά στο μοναστήρι για να δει την Ελισάβετ όποτε πηγαίνει άμεσα στην Γερακιανή και χτύπα την πόρτα του Λευτέρη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει τα πάντα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μόνο αυτός μπορεί να τον φιλοξενήσει και να τον βοηθήσει να συναντήσει την αγαπημένη του και πράγματι ο Λευτέρης δεν το αρνείται. Όμως η συνάντηση αυτή θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από την φαντάζονται και οι δυο τους καθώς η Ελισάβετ έρχεται απροειδοποίητα στη δουλειά του πατέρα της και αντικρίζει μπροστά της τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαροπαλεύει στην Αγκαλιά της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σε απόγνωση ζητάει την βοήθεια του Βίκου

Αναστατώνετε, όμως πλέον δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της στα ίσα. Δεν κάνει πίσω σε τίποτα και το ίδιο κιόλας βράδυ οι δυο τους κοιμούνται για άλλη μια φορά κάτω απ’ την ίδια στέγη. Γεγονός που φουντώνει τον πόθο τους.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close