Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

ΜΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ τίτλο το ΕΘΝΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ

η Ελισάβετ και ο Πέτρος έπεσαν θύματα απαγωγής από τον εκτελεστή της Αγγελικής. Οι δυο τους βρίσκονται κλεισμένοι σε μια αποθήκη με τον Πέτρο να είναι χτυπημένος. Στο πόδι μετά από πυροβολισμό και την Ελισάβετ να κάνει τα πάντα για την βοηθήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλά αποκλειστικά στην «Ελένη» για όλες τις εξελίξεις μετά την απαγωγή. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε πως ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται πολύ κοντά.

Επιπλέον, αναφέρει πως ο Γεράσιμος θα μας αιφνιδιάσει καθώς ο χαρακτήρας του θα αλλάξει στην πορεία της ιστορίας και πως η Ελισάβετ δεν θα γυρίσει στο Μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Η τηλεοπτική μοναχή Ελισάβετ αποκάλυψε πώς το τηλεοπτικό κοινό θα αλλάξει γνώμη για τον Γεράσιμο, γίνεται ένας σκοτεινός άνθρωπος και η ίδια φεύγει από το μοναστήρι.

«Η Ελισάβετ θα αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά αλλά πάντα θα έχει πράγματα που την κρατούν πίσω. Δεν θα ορμήσει κατευθείαν στον Πέτρο, όσο και να το θέλουμε,

Θα μάθουμε πάρα πολλά για τον Γεράσιμο στα επόμενα επεισόδια που θα αλλάξετε όλοι γνώμη. Θα κάνει πολλά κακά πράγματα.

Ο πατέρας μου θα είναι πολύ υποστηρικτικός όσον αφορά τη σχέση μου με τον Πέτρο», αναφέρει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου για τον ρόλο της καθώς θέλει την κόρη του πίσω!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Η Ηγουμένη, όταν γυρνάει η Ελισσάβετ στο μοναστήρι γίνεται πιο σκληρή από ότι την περίμενε, καθώς όλο αυτό που έγινε στην αποθήκη, θα δημιουργήσει ένα χάος. Θα φέρει δυσκολίες και στις άλλες μοναχές. Θα ανατραπεί τόσο πολύ το σενάριο που θα βρεθεί εκτός μοναστηριού.

Close