Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού γίνεται μια βίαιη επίθεση στον Σταυρινό.

Άντε μωρέ τον καημένο….

Το μαύρο Ρόδο επιφυλάσσει συνέχεια απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές. Ο Σταυρινός δέχεται μία βίαιη επίθεση και ύποπτος θεωρείται ο Γιώργος. Ο Σταυρινός έχει δει τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Και αυτό γιατί εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε πολλά χειρουργεία με την ελπίδα να καταφέρει να περπατήσεις ξανά.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μεθυσμένος βάζει στόχο την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου

Κάτι που είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV στα επόμενα επεισόδια της σειράς μαύρο Ρόδο ο νεαρός βλέπει τυχαία κάποια δημοσιεύματα σε σχέση με αυτό, τα οποία γράφουν πως ότι περπατάει ξανά οφείλεται σε θαύμα. Τότε θυμώνει πολύ και πηγαίνει να βρει τον Γιώργο και την Κασσιανή, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη δημοσίευση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ Η μοίρα μας είναι κοινή

Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ ξανά στην παραλία

Ο Σταυρινός τσακώνεται άγρια μαζί τους, αλλά ο Γιώργος δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί την επιπόλαιη συμπεριφορά του αδερφού του, ούτε να χάσεις τα σημαντικά προνόμια που τους προσφέρει η ηγουμένη. Έτσι αναλαμβάνει δράση. Αναθέτει σε κάποιους άντρες να παρακολουθούν την κάθε κίνηση του Σταυρινού και με την πρώτη ευκαιρία να του επιτεθούν για να τον εκφοβίσουν. Ωστόσο τους δίνει εντολή να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία. Την επόμενη κιόλας μέρα ενώ Σταυρινός και Τασούλα απολαμβάνουν μια βόλτα, βλέπουν κάποιους άντρες να τους πλησιάζουν.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Θυμάσαι τις κλοπές για τη δόση σου Ναταλία; Η Κασσιανή παγιδευμένη

Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Οι άγνωστοι τους προσεγγίζουν και επιτίθενται με βίαιο τρόπο στον  Σταυρινό αλλά και στην αγαπημένη του, οι οποίοι πέφτουν τραυματισμένοι στο έδαφος. Λίγη ώρα μετά οι δυο τους συνέρχονται και εξιστορούν στην Ευτυχία, στο Μανώλη και στην Γιάννα το περιστατικό. Η τελευταία είναι σίγουρη ότι ληστεία ήταν στημένη για να χτυπηθεί ο Σταυρινός, θεωρώντας βασικό ύποπτο το Γιώργο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Πιστεύει πως ο τελευταίος ήθελε να εκδικηθεί τον αδερφό του, όπως ακριβώς έκανε στο παρελθόν, όταν έμαθε την παράνομη σχέση που διατηρούσαν και έκανε δολιοφθορά τη μηχανή του, με αποτέλεσμα το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close