Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής.

Την βρήκαν την λύση….

Το πάρτι του reunion είναι μασκέ και η Ελισάβετ λέει στον Πέτρο ότι προτιμά να μην τον ακολουθήσει. Η υπόλοιπη παρέα ετοιμάζεται κι αυτός εμφανίζεται τελικά μόνος… Ο χορός και το ποτό τον παρασύρουν σε ένα τρελό γλέντι που κρατάει μέχρι το πρωί. Κάποια στιγμή Ελισάβετ ανήσυχη θα διαπιστώσει πως δεν έχει γυρίσει στο σπίτι… Πνίγει την ανυπομονησία της και το πρωί πια του τηλεφωνεί, με το φόβο ότι κάτι του έχει συμβεί. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου όμως είναι μία γυναικεία φωνή, η οποία την αφήνει να καταλάβει πως ο αγαπημένος της πέρασε το βράδυ σε μια άλλη αγκαλιά.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Στο μεταξύ η Αλεξία συνεχίζει τις συναντήσεις με το Βίκο αυτή τη φορά μεταφέροντας του, πληροφορίες για την υπόθεση του Ζαμάνου. Ο Θέμης δεν έχει πειστεί για τις εξηγήσεις που του έχει δώσει, ενώ ο ίδιος, ο Βίκος μετά τη συνάντηση που έχει με την Φιλαρέτη έχει ήδη προτείνει στην Γιάννα να συνεργαστούν. Η Θάλεια φροντίζει να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη και ο Βίκος αρχίζει να παρακολουθεί συστηματικά τις τις συνομιλίες του με τον Παράσχο.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ η καυτή ερωτική βραδιά Αλεξίας  Βίκου

Έτσι οι υποψίες που είχε μέχρι τώρα για το τελευταίο, επιβεβαιώνονται. Πολύ σύντομα, όμως ο Θέμης εντοπίζει την μικρόκάμερα και έξαλλος απαιτεί από τους άντρες της σήμανσης να κάνουν το μαγαζί του, φύλλο και φτερό για να βρουν ποιος μπορεί να την τοποθέτησε. Ο Παράσχος υποψιάζεται την Θάλεια, όμως δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά, αφού στην επόμενη του συνάντηση με το Βίκο, αυτός βγάζει όπλο και τον σημαδεύει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Του λέει ότι θα τον βοηθήσει να φορτώσει τον φόνο της Αγγελικής σε κάποιον τρίτο και εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή παρά να δεχτεί. Σιγά-σιγά βάζουν μπροστά το σχέδιο του, την ώρα που ο Θέμης προσπαθεί να πείσει τον Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close