Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  89 , 90 , 91 , 92 , 93:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Η καλύτερη συντροφιά έχει γίνει αυτή η σειρά <3

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 89  στις  2/4/2023

Επεισόδιο 89

Κυριακή

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έρχονται όλο και πιο κοντά. Στο μεταξύ οργισμένος ο Λευτέρης ζητά εξηγήσει από το Γεράσιμο για τη συμπεριφορά του. Ο νεαρός επιμένει να θέλει να χωρίσει το ζευγάρι και οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές.

Η Αλεξία μεταφέρει πληροφορίες στο Βίκο για την υπόθεση του Ζαμάνου. Η Θάλεια τοποθετεί κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη. Η Φιλαρέτη θα έρθει αντιμέτωπη με το μοναστήρι σε μια επίσκεψη που θα την ταράξει πολύ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Ο Βίκος μετά τη συνάντηση του με την Φιλαρέτη προτείνει συνεργασία στην Γιάννα. Στο μεταξύ ο Πέτρος πείθει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 90  στις  3/4/2023

Επεισόδιο 90

Δευτέρα 

Ο Γεράσιμος για μια ακόμα φορά εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός στο δρόμο της Ελισάβετ για να την σώσει. Ο Πέτρος από την άλλη δεν την βρίσκει πουθενά και έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να ξαναγυρίσει στην Γερακιανή και εκείνη το σκέφτεται σοβαρά.

Το κλίμα ανάμεσα στο Θέμη και στον Βίκο αρχίζει να δυναμιτίζεται επικίνδυνα καθώς ο Βίκος παρακολουθεί τις συνομιλίες του Θέμου και του Παράσχου και οι υποψίες του για τον Παράσχο επιβεβαιώνονται. Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που είχε πάρει από τον πατέρα του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ η καυτή ερωτική βραδιά Αλεξίας – Βίκου

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Ο Θέμης εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μικρό κάμερα παρακολούθησης στο γραφείο του και ζητά από τους άντρες της σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. Ο Παράσχος απ’ τη μεριά του υποψιάζεται ότι θέλει την Θάλεια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 91  στις  4/4/2023

Επεισόδιο 91

Τρίτη

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθεί στο reunion με τους συμμαθητές του. Η Κασσιανή στριμώχνει άγρια την Φιλαρέτη προκειμένου να την πείσει να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Σε απόγνωση ο Γεράσιμος πιστεύει πως η ζωή του δεν έχει πλέον κανένα νόημα και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 92  στις  5/4/2023

Επεισόδιο 92

Τετάρτη

Ο Θέμης και η Αλεξία σπεύδουν να τον σώσουν. Ο Καστρινός μάλιστα καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει. Η Ευτυχία και ο Μανώλης μαθαίνουν τα νέα για το γιο τους και πηγαίνουν άρον άρον στην Πάτρα.

Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι ανάστατοι. Ο Πέτρος όμως βρίσκεται εκεί για να μαζέψει τα πράγματα του καθώς μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ και όταν την συναντά έχει ένα σπουδαίο νέο να της ανακοινώσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση Βίκου – Φιλαρέτης θα συγκλονίσει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στην Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή του. Στο μεταξύ η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion. Η ιδέα του να είναι μασκέ όμως δεν αρέσει σε όλους.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 93  στις  6/4/2023

Επεισόδιο 93

Πέμπτη 

Το βράδυ του reunion ο Πέτρος πηγαίνει τελικά χωρίς την Ελισάβετ. Το πάρτι καταλήγει σε μεθύσι της παρέας. Ο Πέτρος είναι χάλια και δεν μπορεί να γυρίσει στο σπίτι. Το επόμενο πρωί έκπληκτη η Ελισάβετ θα διαπιστώσει ότι ο αγαπημένος της δεν επέστρεψε το βράδυ.

Όταν όμως θα τον πάρει τηλέφωνο θα απαντήσει μια γυναικεία φωνή. Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο. Βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει. Σύντομα οι δύο άντρες θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο ενοχοποίησής τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση ενώ όταν συναντά την Φιλαρέτη της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close