Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά θα είναι πρωταγωνιστής

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτήν την νέα σειρά του ANT1 θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστής, μετά από ένα χρόνο αποχής.

Μάλισταααααα… Πάω για υπογλώσσια από τώρα να τα έχω έτοιμα . Λεβεντογιάννη ακουςςςςςςςςς… Εμείς θα την δούμε πάντως. Εσείς;

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα επιστρέψει και πάλι στην μικρή οθόνη μετά απο ένα χρόνο αποχής. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πέρσι είχε παίξει στην σειρά Αγγελική. Διαβάστε παρακάτω: 

Για τον ΑΝΤ1, το κανάλι που μέσα από τις Άγριες Μέλισσες άνοιξε ξανά το δρόμο για την ποιοτική ελληνική μυθοπλασία, η επόμενη σεζόν θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και το Ντέρτι να έχει αποσυρθεί για την ώρα από το τραπέζι, τρεις νέες σειρές καλούνται να πάρουν τη σκυτάλη και να κρατήσουν το σταθμό στην κορυφή.

Μιχάλης-Λεβεντογιάννης

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Την περασμένη εβδομάδα σας γράψαμε για τη Μάγισσα που ετοιμάζει η ομάδα των Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκοβάλη και Λευτέρη Χαρίτου. Τώρα σας λέμε ότι και η Μαρία Γεωργιάδου, η σεναριογράφος του επιτυχημένου Ηλίου έχει ένα project στα σκαριά, το οποίο αστυνομικό περιεχόμενο.

Μαρία-Γεωργιάδου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Πρωταγωνιστής πιθανότητα θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο είδαμε τελευταία στην Αγγελική του ΑLPHA και μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η ιστορία θα εστιάσει μία ομάδα δικηγόρων η οποία θα καλείται να εξιχνιάσει διάφορα εγκλήματα, που θα στη συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Μιχάλης-Λεβεντογιάννης-Αγγελική

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Με την μαμά θα είμαστε και πάλι μαζί !

Ο Λεβεντογιάννης σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTV, λογικά θα έχει το ρόλο του επικεφαλή και μένει να δούμε ποιοι θα τον πλαισιώνουν. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα, αλλά και σε ένα ακόμα μέρος της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει σύντομα γνωστό.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά θα είναι πρωταγωνιστής

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά ο όρκος με ένα κλικ εδώ

Close