Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά.

Ο Ισίδωρος θα βγάλει για ποτό την Φανή στην Φουρέιρα. Μόνο εδώ θα το δείτε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ

Το παίζεις σκληρός Ισίδωρε αλλά χαζοπαππού σε βλέπουμε…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Ο Ισίδωρος έρχεται κοντά με την εγγονή του μικρή Αγγελική χωρίς ακρότητες και μάλιστα με τις ευλογίες της θετής της μητέρας, της Φανής. Η Φανή μία εξαιρετική γυναίκα κατανοεί την ανάγκη τους Θεοδώρου να γνωρίσει το παιδί.

Όπως όλα δείχνουν η μικρή αντί να τους χωρίσει τελικά τους ενώνει αλλάζοντας μάλιστα το σκληρό χαρακτήρα του Ισίδωρου. Ο Ισίδωρος βαθιά συγκινημένος συναντά για πρώτη φορά τη μικρή Αγγελική πάντα με την παρουσία της Φανής η οποία δείχνει κατανόηση και αφήνει τον Ισίδωρο να πλησιάσει πάντα όμως με προσοχή το παιδί.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Ο Ισίδωρος χαρούμενος διαπιστώνει ότι η εγγονή του είναι ένα παιδί έξυπνο, κοινωνικό και ευαίσθητο που του κέρδισε την καρδιά με την πρώτη ματιά. Όμως και απέναντι στη Φανή ο Ισίδωρος είναι ευγενικός και μάλιστα της πρότεινε να ξαναβρεθούν.

Θα ήθελα να βρεθούμε να σου κάνω το τραπέζι.” της προτείνει. Το ίδιο βράδυ ο Ισίδωρος κάνει το τραπέζι στη Φανή και μαθαίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του παιδιού. Στο μεταξύ η Αντιγόνη ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συνάντηση και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τη Μαρία.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Την ίδια ώρα όλα κυλάνε καλά στη συνάντησή τους και ο Ισίδωρος έρχεται ακόμη πιο κοντά με τη Φανή αλλά και με τη μικρή Αγγελική ενώ την επόμενη μέρα επιστρέφει στη Μάνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγο μετά καλεί την Αντιγόνη με σκοπό να της μιλήσει για το παιδί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Είδα τη μικρή. Είναι μία κούκλα και τόσο καλό και έξυπνο παιδί.” της λέει αλλά η Αντιγόνη δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες. “Σου έχω πει ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Τί δεν καταλαβαίνεις; Το παιδί έχει  μητέρα και αυτό δεν αλλάζει και δεν θέλω να αλλάξει.” του απαντάει.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναβάλλουν τον γάμο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Μάλιστα αρνείται να δει τις φωτογραφίες της μικρής. “Όχι δεν θέλω να δω πώς είναι, δεν έχω καμία περιέργεια.” τονίζει ενώ ο Ισίδωρος μετά τη συνάντηση με τη μικρή Αγγελική δείχνει να έχει αλλάξει χαρακτήρα και μάλιστα σε μία κίνηση καλής θέλησης καλεί τη Μαρίνα για φαγητό με σκοπό να της κάνει μία κουβέντα.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα όμως δέχεται την πρόταση του Ισίδωρου. Η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι και εκεί ο Ισίδωρος ανάμεσα στην κουβέντα της ανακοινώνει “να ξέρεις θα δώσω την συγκατάθεσή μου για το γάμο σας με τον Μάνο μόνο με έναν όρο όμως. Αν δεχτείς να κάνεις πίσω στο θέμα της μητρότητας.“.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Παράλληλα ο Ισίδωρος βγαίνει και από την απομόνωση του και αποφασίζει να κοινωνικοποιηθεί. Μάλιστα εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Close