Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 31 , 32 , 33 , 34 , 35

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων31 , 32 , 33 , 34 , 35 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθες επεισόδιο 31 στις 8/11/21

Επεισόδιο 31

Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αλήθεια για τον πατέρα του και θα αρνηθεί τα χρήματα του Αντώνη για το κτήμα. Η Λουΐζα θα αρχίσει να ψάχνει τις παράνομες δραστηριότητες του άντρα της ενώ η κόντρα της με τον Ορέστη θα συνεχιστεί. Η Νόρα θα ερωτευτεί τον Σταύρο και ο Ιάσωνας θα δεθεί περισσότερο με την Άννα. Ο Σπύρος θα ψάξει να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από τις απειλές που δέχεται η Μαρία.

Στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, ένας από τους συχνούς θαμώνες χάνει όλη του την περιουσία και δημιουργείται μια πολύ σοβαρή κατάσταση που θα φέρει τον Σπύρο σε απόγνωση.

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 21 , 22, 23, 24

Μόλις χθες επεισόδιο 32 στις 9/11/21

Επεισόδιο 32

Η Λουΐζα είναι ενά βήμα πριν να ανακαλύψει την παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη του Σπύρου ενώ  παράλληλα ο Μιχάλης, θα  βρει τον τρόπο, και τη δύναμη να σχεδιάσει εκ νέου το μέλλον του. Η Έλενα, όμως, θα του επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, η αποκάλυψη της σχέσης της Μαρίας με τον Αντώνη θα διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Κορίννα, η Χριστίνα, ο Μιχάλης και ο Αχιλλέας σοκάρονται ενώ η Δάφνη αντιμετωπίζει τα πάντα με μια πολύ ύποπτη ψυχραιμία.

Μόλις χθες επεισόδιο 33 στις 10/11/21

Επεισόδιο 33

Η Έλενα θα επιμείνει στο να παντρευτούν με τον Μιχάλη, αλλά εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Η Μαρία  θα μάθει από τον Αχιλλέα, πως η Έλενα έχασε το παιδί που περίμενε και θα στεναχωρηθεί πολύ, που ο Μιχάλης δεν της το συγχωρεί και δεν μπορεί να είναι κοντά τους, για να τους συμπαρασταθεί. Η Λουΐζα θα μάθει πως ο Μιχάλης, είναι γιος του Αντώνη και θα πάθει σόκ.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Η Δάφνη  θα δέχτεί ένα μήνυμα από κάποιον, που υποστηρίζει πως ξέρει πού είναι η κόρη της και θα ζητήσει από τη Λουΐζα, να πάνε μαζί να τον συναντήσουν. Η Νόρα θα δει αγκαλιά τον Σταύρο με την Κορίννα και θα γίνει έξαλλη. Η Κέλλυ θα προσπαθήσει να πείσει τον γιο της, Στάθη να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Μόλις χθες επεισόδιο 34 στις 11/11/21

Επεισόδιο 34

H Δάφνη θα κάνει ό,τι περνάει απο το χέρι της για να προστατεύσει την οικογένειά της. Ο Μιχάλης βασίζει όλες τις ελπίδες του, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του στη συνεργασία του με τον Θάνο. Η Έλενα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή του Μιχάλη ενώ, μετά από αίτημα του Σπύρου, θα αποκαλύψει στη Λουίζα ότι πρόκειται να παντρευτούν. Η Λουίζα θα υποκύψει στις πιέσεις του Σπύρου για ένα δικό τους παιδί. Ο Σταύρος  θα εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του στην Κορίννα ενώ το μυστικό τους με τη Νόρα θα το μάθει κάποιος. Το ποιος θέλει να κάνει κακό στη Μαρία παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους και κυρίως για τον Αντώνη που μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και επαγγελματικά προβλήματα .

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Μόλις χθές επεισόδιο 35 στις 12/11/21

Επεισόδιο 35

Τα σχέδια του Μιχάλη δείχνουν να προχωρούν καλά και σε αυτό βοηθά και ο Θάνος. Η Λουΐζα θα κάνει το πρώτο βήμα ‘έτσι ώστε να φτιάξει τη σχέση με την κόρη του. Η Έλενα  ζηλεύει την Λουΐζα και το παρελθόν που είχαν με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα αναγκάζεται να υπακούει στις προσταγές του Σπύρου. Τα γενέθλια της Κορίννας θα δώσουν άλλη μια αφορμή να καυγαδίσουν ο  Αντώνης με την Δάφνη, των οποίων η σχέση έχει φτάσει  πια σε αδιέξοδο. Η Δάφνη θα φτάσει στα όριά της όταν θα ακούσει την Μαρία και τη Βαρβάρα να μιλάνε για τον Αντώνη. Ο Ορέστης δεν διστάζει να εκβιάσει τη μητέρα του για να επανέλθει στη διοίκηση του ξενοδοχείου. Η Κέλλυ πατάει πόδι και πείθει τον Στάθη να επιστρέψει σπίτι μαζί της.

Δείτε ακόμη :  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

 

Close