Έρωτας Φυγάς-Αλέκος Συσσοβίτης-

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Συσσοβίτης εισβάλει σε πασίγνωστη και αγαπημένη καθημερινή σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω! Όλες οι αποκλειστικές πληροφορίες. 

Είναι και κούκλοοοος!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

Ένας καταξιωμένος ηθοποιός που μετρά στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, εισβάλλει προσεχώς στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του OPEN, «Έρωτας Φυγάς», με ρόλο έκπληξη!

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Καρέ καρέ η βραδιά πάθους Μαργέτας – Στέφανου

Έρωτας Φυγάς-Αλέκος Συσσοβίτης-

Δείτε ακόμα Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα σκοτώνει τον Μήτσο

Ο Αλέκος Συσσοβίτης έρχεται στον «Έρωτα Φυγά»

Ο λόγος για τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον οποίο φέτος απολαύσαμε τηλεοπτικά και στην «ΣτΟργή» του ΣΚΑΙ σε έναν ρόλο που αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό. Ωστόσο, στην δραματική σειρά του ΟPEN θα τον δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Έρωτας Φυγάς-Αλέκος Συσσοβίτης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Παύλο Κοντογιάννη, έναν κτηματία με μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Μάλιστα, ο ρόλος του θα έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ιάσωνα Δεμερτζή καθώς οι δυο τους σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το youfly.com είναι θανάσιμοι εχθροί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Έρωτας Φυγάς-Αλέκος Συσσοβίτης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Ο Αλέκος Συσσοβίτης έρχεται με φόρα στον «Έρωτα Φυγά» για να ταράξει τα νερά των υπολιπών ηρώων στο Κιάρι. Αναμένουμε με χαρά την είσοδό του στα επόμενα επεισόδια!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close