Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας. 

Ελπίζουμε το καλύτερο γιατί τρεις σεζόν τώρα το Ασημινάκι έχει περάσει τα πάνδεινα!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος ήταν το πρώτο ειδύλλιο που λάτρεψαν οι τηλεθεατές μέσα από την σειρά Άγριες Μέλισσες. ΦΥΣΙΚΑ και δεν βάζουμε σε δεύτερη μοίρα το ειδύλλιο Ελένης και Λάμπρου ενδιαφέρον αλλά στα πρώτα επεισόδια ο Λάμπρος είχε κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Είχαμε και την Θεοδοσία να μας ζαλίζει τα μυαλά τεσπα την σκοτώσανε και ησυχάσαμε (χιουμοράκι κρύο).

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνει ο Τόλιας τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Σε αντίθεση με τον Νικηφόρο που οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες και που διεκδίκησε την γυναίκα που αγάπησε, αδιαφορώντας για το χωριό και τις οικογένειές τους. Κι ενώ αυτό το ζευγάρι ήταν  τρελά ερωτευμένο,  του Νικηφόρου του τη δίνει στο κεφάλι αεροπλανικά και πάει με την ίδια την αδερφή της! Το πόσο μα πόσο ήθελα να μπώ μέσα και να τους φωνάζω, δεν τρέπεστε για αυτό που κάνετε δεν ξέρετε! Μέσα μου είχε μπει η Ελένη Λουκά σας λέω!

Τον μισήσαμε ΟΛΟΙ τον Νικηφόρο και ιδίως την δεύτερη σεζόν, θέλαμε να του ξεριζώσουμε το μαλλί τρίχα τρίχα που προσπαθούσε να γίνει Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν  του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Στη τρίτη σεζόν εκτός από το Νικηφόρο, είδαμε και την Ασημίνα να αλλάζει. Αυτό το λαμπερό πλάσμα, που μόνο φως βγάζει από τα μάτια της, επιτέλους έδωσε την πολυπόθητη συγχώρεση και οι δρόμοι τους από το παράλληλα του Καρρά πέρασαν στο όλοι δρόμοι οδηγούν σε έσενα του Μπάση.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Πλέον η Ασημίνα και ο Νικηφόρος είναι ξανά μαζί και φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό πια να τους χωρίσει. (Θα δείξει) Τα spoilers λένε πως η  Ασημίνα με τον Νικηφόρο θα έχουν το ευτυχισμένο τέλος που οι τηλεθεατές ήθελαν. Θα ανέβουν για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και θα έχουν στο πλευρό τους, συγγενείς, φίλους και όλο το χωριό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί

Φυσικά από το γλέντι θα λείπει η Μυρσίνη, αφού ποτέ της δεν θα αποδεχόταν αυτόν τον γάμο ( Ημπορεί να βλέπει τα ραδίκια ανάσκελα, θα δείξει). Παρόλα αυτά εκτός από τον γάμο που είναι γνωστό ότι θα γίνει τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως ακόμη ένα ευχάριστο γεγονός χτυπάει την πόρτα του ζευγαριού.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι

Στο φινάλε της σειράς υπάρχουν spoilers που υποστηρίζουν πως η Ασημίνα θα μείνει έγκυος στο παιδί του Νικηφόρου. Φυσικά ο μικρός Σέργιος μεγαλώνοντας θα μάθει όλη την αλήθεια για την βιολογική του μητέρα, την Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Θα είναι όμως έτσι όλα ειδυλλιακά για Ασημίνα και Νικηφόρο , ή αντί για γάμους και μωρά θα δούμε εξαφανίσεις και σπαραγμούς; Το τέλος το κρατάνε στα χέρια τους οι δαιμόνιοι αγαπημένοι μας σεναριογράφοι και πιστέψτε μας πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Πάντως εγώ που επιμελήθηκα το κείμενο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και είμαι τρελή ΑΝ θέλω να πω πως δεν θέλω αυτό το τέλος. Θέλω σασπένς, θέλω ένταση!

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του twitter Που μέσα στην καραντίνα φτιάξανε αυτό το τρελό παρεάκι των Αγριων Μελισσών. Πραγματικά θα μας λείψει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close