Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα μάθουμε αν πεθαίνει ο Κωνσταντής.

Ο ΚΩΤΣΟΣ να μείνει ήσυχος παρακαλώ πολύ μην έχουμε άλλα

 

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος σε σχολείο για τυφλά παιδιά

Στα τελευταία επεισόδια παρακολουθούμε έναν Κωνσταντή εξαντλημένο όσων αφορά την ψυχική αλλά και την σωματική του υγεία. Το συκώτι του είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο και μάλιστα ξεκίνησε να πίνει και πάλι. Την ίδια στιγμή το άγχος και οι τύψεις τον έχουν κυριεύσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Από την μία είναι όλες αυτές οι δολοπλοκίες που στήνει με τον Νικηφόρο, οι οποίες είναι σίγουρα για καλό σκοπό, όμως δεν ταιριάζουν στον Κωνσταντή, που δεν είναι άνθρωπος της στρατηγικής αλλά του συναισθήματος.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνει ο Τόλιας τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Από την άλλη έχει πολλές τύψεις τόσο για τα φονικά που διέπραξε στο παρελθόν – ακόμη κι αν ήταν υποχείριο του Δούκα – όσο και για τον Μελέτη. Αποφασίζει λοιπόν να επισκεφθεί τον Μελέτη, για να μιλήσουν και να κάνουν και πάλι μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Την ίδια στιγμή η υγεία του τον εγκαταλείπει και ο Κωνσταντής δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό. Έχει γίνει πλέον η σκιά του εαυτού του και η καημένη η Δρόσω όσο κι αν προσπαθεί να τον πλησιάσει δεν τα καταφέρνει. Κυκλοφορούν λοιπόν spoilers που υποστηρίζουν πως ο Κωνσταντής θα πεθάνει στο φινάλε της σειράς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι

Σίγουρα δεν έχουμε κάποιο κονέ με τους σεναριογράφους αλλά θέλουμε να ηρεμήσετε και να σοβαρευτείτε. Είναι δυνατόν οι σεναριογράφοι μετά από 3 χρόνια επιτυχίας να σκοτώσουν έναν από τους πιο βασικούς αλλά και αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς; Ξέρουν θα τους βρίζει η μισή Ελλάδα αν σκοτωθεί ο Κωτσος! ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΡΕ; TA αρνητικά VIBES Που θα πέσουν εκείνη τη στιγμή αν συμβει κάτι τέτοιο, θα είναι αρκετά για διακόπη ρεύματος.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Ο λαός απαιτεί Δροσούλα και Κωνσταντή παντρεμένους και Βασιλική (από τον Σασμό), για πάντα ζωντανή. Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι σεναριογράφοι. Σίγουρα όμως, μέχρι να λήξουν την περιπέτεια του Κωνσταντή θα μας βγάλουν το λάδι. Ας είναι.

PS. Αν θέλετε κάποιον να σκοτώσετε ντε και καλά, σκοτώστε Την περιπτερού που δεν μας είναι πουθενά χρήσιμη. Σκοτώστε τον Ντούνια, σκοτώστε τον Ακύλα. Εχετε πολλές επιλογές

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Αντε αγαπητοί σεναριογράφοι. Καλό καλοκαίρι!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close