Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναστατώνει Γη της Ελιάς και Σασμό

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Ο διεθνής μπασκετμπολίστας  Γιάννης Αντετοκούνμπο αναστατώνει την Γή της Ελιάς και τον Σασμό

Πώς άραγε μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούμπο να κάνει… μπάχαλο τον Σασμό και την Γη της Ελιάς; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως! Μετά την πρωινή ζώνη που σταδιακά παίρνει μπρος , τα βλέμματα στρέφονται στη «μητέρα των μαχών» αυτήν της prime time ζώνης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Πότε θα ξεκινήσει το τηλεοπτικό πρωτάθλημα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης; Κάθε σταθμός χαράζει τη στρατηγική του, ωστόσο, παρά τις ακραίες συνθήκες ανταγωνισμού, τα κανάλια επιδιώκουν ένα μίνιμουμ συνεννόηση ώστε να αποφευχθούν βιαστικές κινήσεις και λάθη που δεν θα ωφελήσουν κανέναν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναστατώνει Σασμό και Γη της Ελιάς

Δείτε ακόμη Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, κατόπιν πυρετωδών διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στα επιτελεία των καναλιών τις τελευταίες ημέρες, επιτεύχθηκε συμφωνία κυρίων για κοινή πρεμιέρα της prime time από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Γιατί τότε; Την απόφαση για την κοινή έναρξη της prime time έκρινε ένας νέος παράγοντας που ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούμπο.

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114

Το Ευρωμπάσκετ, που θα μεταδίδεται από την 1η έως 18 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1 με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας και των αδελφών Αντετοκούμπο, επηρεάζει και τα σχέδια των ιδιωτικών σταθμών. Καθώς ακόμα και το φιλικά παιχνίδια σημείωσαν σημαντικές τηλεθεάσεις εκτιμάται ότι οι αγώνες της Εθνικής Θα σπάσουν το κοντέρ.

Δείτε επίσης : Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναστατώνει Σασμό και Γη της Ελιάς

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Μαρία Φιλίππου σε ρόλο-έκπληξη

Αν μάλιστα, η «γαλανόλευκη» προκριθεί και πέραν των πρώτων πέντε αναμετρήσεων στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ, δεν Θα αφήσει χώρο σε άλλα κανάλια για λανσάρισμα προγράμματος και πρεμιέρες σειρών. Έτσι, παρότι υπήρξαν κινήσεις από την πλευρά του Mega αλλά και του Alpha γιο πρόωρες πρεμιέρες σειρών ακόμα και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τελικά φαίνεται άτι επικράτησαν οι πιο ψύχραιμες φωνές.

Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Με βάση τη συμφωνία στην οποία φέρονται να κατέληξαν τα κανάλια, τόσο η «Γη της ελιάς» όσο και ο Σασμός θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Την ίδια πολιτική αναμένεται να ακολουθήσει και ο ΑΝΤ1 που προσανατολίζεται στην ίδια ημερομηνία εκκίνησης για το σύνολο των σειρών που θα μεταδίδει μετά τις 21:00 (Παγιδευμένοι, «Εκτός υπηρεσίας», Ποιος Παπαδόπουλος»). Διαφορετική «ταχύτητα» θα ισχύει για τα προγράμματα που θα μεταδίδονται στις 20:00.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Ο πατέρας του Πέτρου κάνει μαύρη τη ζωή της Ελισσάβετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναστατώνει Σασμό και Γη της Ελιάς

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ALPHA σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα τη σειρά «Παράδεισος των κυριών» μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Αλλά και το OPEN προσανατολίζεται στην ίδια ημερομηνία εκκίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι του Κορωπίου αποφάσισε να απέχει από τον απευθείας ανταγωνισμό στις 21: 00 και θα προγραμματίσει και τις δύο σειρές του σε slot νωρίτερα.

Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Όταν όνειρα γκρεμίζονται και αθώοι αδικούνται η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος

Έτσι, ο «Έρωτας φυγάς», που είναι η επικρατέστερη επιλογή για το slot των 20:00, θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το mediatime.gr  (μαζί με τον «Παράδεισο των κυριών στον ALPHA), ενώ για πριν από το κεντρικό δελτίο στις 18:00 προορίζεται κατά πάσα πιθανότητα η κομεντί «Είμαστε οικογένεια» του Βασίλη Θωμόπουλου. Σε ότι αφορά ης υπόλοιπες σειρές πληροφορίες αναφέρουν ότι Θα υπάρξει και νέο κύμα από πρεμιέρες στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε αναμένεται να προστεθεί το «Αυτή η νύχτα μένει» στον ALPHA και στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close