Ο Παράδεισος των κυριών-Δημήτρης-

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος της σειράς με την είσοδο του Δημήτρη.

Βρε τον Δημήτρη..

Νωρίτερα από όλες τις καθημερινές σειρές θα μας αποχαιρετήσει φέτος ο «Παράδεισος των κυριών». Με πολλές ανατροπές, αλλά και πάρα πολλά ερωτηματικά πρόκειται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 16 Ιουνίου και το περιοδικό Tv24 έχει αποκλειστικά το μεγάλο φινάλε της!

Ένας από τους πιο βασικούς ρόλους όπως αυτός του αστυνόμου Θανάση Χρηστίδη τελειώνει με τραγικό τρόπο, αλλά και με δικαίωση κατά κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Μιράντας, ο Δονάτος Παπαδέας, παίρνει εκδίκηση για την κόρη του.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 146 , 147 , 148

Ο Παράδεισος των κυριών-Μιράντα-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ντίνου

Βρίσκει τρόπο και μπαίνει στο κελί του Χρηστίδη κι εκεί τον σκοτώνει, στραγγαλίζοντάς τον με τη ζώνη του. Στο μεταξύ, όπως θα δούμε λίγο νωρίτερα, η Βικτώρια κάνοντας τα γλυκά μάτια στον δικηγόρο της τον Δούβλη, του ζητάει να βρει τη Λιζέτα και να την απειλήσει ώστε να αποσύρει την κατάθεσή της για να βγει από τη φυλακή.

Την ώρα όμως που είναι έτοιμη να αποφυλακιστεί, ένα νέο ένταλμα, αυτή την φορά για φόνο, τη γυρίζει πίσω στο κελί της. Ανατροπή όμως έχουμε και στην περίπτωση του Μάρκου και της Πιπίτσας, καθώς η τελευταία τού λέει ότι δεν αντέχει άλλο:

«Προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να σε παρακαλάω», του λέει και καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μπαίνει σε πασιγνωστη καθημερινή σειρά

Ο Παράδεισος των κυριών-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 139 , 140 , 141 , 142 , 143

Όσο για τη Μιράντα θα δούμε ότι παντρεύεται με τον Ντίνο, ενώ η Αμαλία συνεχίζει να βασανίζεται, κάτι που ο αδελφός της ο Άγης δεν το αντέχει και μιλώντας με τον πατέρα του τον Χριστόφορο, του λέει: «Ίσως αν μάθει ποια είναι η μητέρα της να το ξεπεράσει πιο γρήγορα».

Παρά τις αντιρρήσεις του Μπουραντά, δεν αντέχει και αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Αμαλία μου, ξέρω ποια είναι η πραγματική σου μητέρα. Ίσως δεν το αντέξεις, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να μάθεις. Η βιολογική σου μητέρα είναι η Μιράντα». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Παράλληλα ο Χριστόφορος βρίσκεται ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία. Μάλιστα η Αμαλία θα συνεχίσει να μη δίνει διαζύγιο στον Πάρη, μόνο και μόνο για να μη μείνει ελεύθερος να παντρευτεί τη Γεωργία, η οποία απορρίπτει τη νέα πρόταση που της κάνει και αποφασίζει να μείνει μόνη της.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Μία ανέλπιστη συμμαχία ξεκινά

Ο Παράδεισος των κυριών-Ελένη-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138

Όσο για τον Αποστόλη θα συνεχίσει να μένει στη φυλακή και παράλληλα θα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει άκρη με την περιουσία της Όλγας, η οποία του έχει πει ψέματα ότι έχει χωρίσει με τον Σωτήρη.

Ο Πασχάλης μετά την παρεξήγηση με τη Δάφνη, απομακρύνεται και μένει με την Τζένη, ενώ η Δάφνη θα έχει ακόμα μια ήττα στη ζωή της, καθώς ο Τόλης φεύγει από την Ελλάδα για σπουδές και μένει μόνη.

Τέλος, ο Στέφανος παλεύει μέσα του, αλλά τελικά δεν μπορεί πλέον να συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό και αποκαλύπτει ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 129 , 130 , 131 , 132 , 134 , 135

Ο Παράδεισος των κυριών-Ντίνος-Μιράντα-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Σκοτώνουν τον Χρηστίδη

Αρκετά νέα πρόσωπα και ρόλους θα δούμε από τον Σεπτέμβριο να μπαίνουν στον νέο κύκλο της σειράς. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Ντίνου Παπακώστα.

Νέος, ωραίος κα καλλιεργημένος, δεν θα μείνει απαρατήρητος από τον γυναικείο πληθυσμό, ενώ ίσως γίνει και η αιτία που η Αμαλία αποφασίσει να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Επίσης, ήδη έχουμε δει κάποια φλας μπακ από την Αντιγόνη, τη γυναίκα του Χριστόφορου Μπουραντά.

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 126 , 127 , 128

Ο Παράδεισος των κυριών-Μιράντα-

Δείτε ακόμα Ο Παράδεισος των Κυριών: Εξομολογείται τα πάντα και σηκώνει τσουνάμι εξελίξεων

Η Νάνσυ Μπουκλή η οποία υποδύεται την Αντιγόνη, από τον νέο κύκλο θα έχει μια πιο δυνατή παρουσία, ενώ παρούσα θα είναι και η αδελφή της Όλγας, την οποία αυτόν τον καιρό ακούμε και δεν βλέπουμε. Προς το παρόν αναζητούν την ηθοποιό που θα την ενσαρκώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close