Παγιδευμένοι-Αλέκος-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα. 

Μα τι κάθαρμα είναι αυτός ο Αλέκος πια!!!!

Η οικογένεια Χατζή από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε πως ο Άγγελος είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς μοιάζει διαλυμένη. Οι εντάσεις και οι επιθέσεις ανάμεσα στην Υβόννη και στον Αλέκο είναι καθημερινές και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι πια δύο εχθροί.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς το μίσος ανάμεσα στο ζευγάρι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Η αιτία είναι η ανακάλυψη του Αλέκου πως ο Στέλιος, ο οδηγός της οικογένεια είναι ο εραστής της γυναίκας του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταμάτησε το γύρισμα μετά από άγριο καυγά

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Χρύσα χωρίζει τον Νίκο

Ο Αλέκος από εκείνη τη στιγμή και έπειτα είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Υβόννη αλλά και τον άντρα ο οποίος δουλεύει ως οδηγός για χρόνια στην οικογένεια. Ο Χατζής προσπαθεί να μη κινήσει στην Υβόννη την παραμικρή υποψία πως κάτι σχεδιάζει.

Την κάνει να πιστεύει πως προτεραιότητα του είναι μόνο το να καταφέρει να κλείσει την Άννα στη φυλακή και πράγματι το καταφέρνει αυτό. Κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την νεαρή δικηγόρο ώστε να χάσει την ψυχραιμία της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένστικτο της Άννας τους βάζει σε μπελάδες

Παγιδευμένοι-Αλέκος-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Ο Αλέκος στρέφει την προσοχή του στην υπόθεση της Άννας. Στο στόχαστρο του παραμένει ο Στέλιος. Ο ισχυρός δικηγόρος όπως θα παρακολουθήσουμε καταφέρνει να παγιδεύσει τον άντρα και μάλιστα τον κλείνει στη φυλακή με ψευδείς κατηγορίες.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Το πιο hot ζευγάρι κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες)

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Η Υβόννη ενημερώνεται για τις εξελίξεις και είναι σε απόγνωση. Θέλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει το Στέλιο και γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια της Κλειώς. Ξέρει όμως πως θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν και πόσο μάλλον να νικήσουν τον Αλέκο ο οποίος είναι αποφασισμένος να αφήσει το Στέλιο στη φυλακή ως εκδίκηση για την απιστία της Υβόννης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close