Παράδεισος-των-Κυριών-Χριστόφορος-Άγης

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χριστόφορος διώχνει τον Άγη από το σπίτι.

Άγη τι έγινε;;

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο Άγης δεν τρέφει συναισθήματά για την Γεωργία και η απόφασή του να επισημοποιήσουν την σχέση τους ήταν λόγω ενός στοιχήματός που είχε βάλει. Στην πορεία της σειράς θα δούμε πως οι δύο νέοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και η αιτία είναι η συμπεριφορά του Άγη.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Κόλαση η ζωή του Ντίνου – Η πρώην γυναίκα του επιστρέφει και τον καταστρέφει

Παράδεισος των Κυριών: Παντρεύεται η Αμαλία

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Όλα θα ανατραπούν στον γάμο την τελευταία στιγμή

Ο Χριστόφορος τότε προειδοποιεί τον γιο του πως αν δεν συμμορφωθεί και δεν αλλάξει στάση απέναντι στην κοπέλα θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Μάλιστα, τον απειλεί πως δεν θα διστάσει να τον διώξει από το σπίτι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Σύμφωνα με το MYtv, οι μέρες περνούν και ο Άγης φαίνεται πως δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις προειδοποιήσεις του πατέρα του και σκέφτεται πολύ σοβαρά να χωρίσει τη Γεωργία. Έτσι λοιπόν, κάποια στιγμή, τη συναντάει λέγοντάς της πως θέλει να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Η απόφαση του φυσικά πληγώνει την κοπέλα ανεπανόρθωτα. Όταν ο Μπουραντάς μαθαίνει τι έχει συμβεί γίνεται έξω φρενών και κάνει πράξη όσα του έχει είπε, τον διώχνει από το σπίτι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Η Βικτώρια γίνεται έξαλλη με αυτή του την απόφαση και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Οι μέρες περνούν και η Γεωργία αντιμετωπίζει με απάθεια τον Άγη γεγονός που του προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς περίμενε πως η κοπέλα θα τον κυνηγήσει. Έτσι, λοιπόν, σιγά-σιγά ο νεαρός αρχίζει να μετανιώνει για τον χωρισμό τους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close