Σασμός-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως μια νέα βεντέτα θα ξεσπάσει την Άνω Ποριά.

Τελειώνει μια ξεκινάει άλλη τώρα κατάλαβες;;

Μετά την επιστροφή του Παύλου στο «Σασμό», όλα άλλαξαν στη ζωή της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Ο Βρουλάκης έφερε τα πάνω κάτω και τότε ξεκίνησε η κατήφορος για τον γάμο της εισαγγελέας και του άντρα της.

Μετά την εξαφάνιση και τον “θάνατο” του Παύλου, η Αιμιλία βρήκε συντροφιά στην αγκαλιά του καλύτερού του φίλου, του Δημήτρη. Η απώλεια τους ένωσε και οι δυο τους παντρεύτηκαν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Παρόλα αυτά, ο ερχομός του Βρουλάκη ανέτρεψε τις ισορροπίες. Ο Παυλής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι η γυναίκα της ζωής του βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Τώρα, ο Παύλος προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Αιμιλία και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία για να είναι ξανά μαζί. Η Αιμιλία έχει τις αμφιβολίες της, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί τα συναισθήματά της για τον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Σασμός: Η Αιμιλία ζητά διαζύγιο απο τον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Σύντομα, λοιπόν, η Αιμιλία θα ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη για να είναι ξανά μαζί με τον Παύλο, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού». Ο Δημήτρης φυσικά δε θα το πάρει με τον καλύτερο τρόπο και νέα βεντέτα θα ξεσπάσει στην Κρήτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close