Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λευτέρης και Θοδώρα κάνουν τη διαφορά.

Αχ τι ωραίααα

Λίγο πριν τον γάμο τους, ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στην Θοδώρα τα πάντα για την αληθινή του ταυτότητα, στην σειρά Σασμός. Πως θα αντιδράσει η νεαρή γυναίκα. Θα δεχτεί ή όχι όσα θα της πει ο αγαπημένος της;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Στα νέα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας τον Γενάρη, ο Λευτέρης και η Θοδώρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον μεγάλο αυτόν έρωτα να σφραγίζεται θριαμβευτικά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Οι δυο τους θα γίνουν ένα, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί, αφού ο Λευτέρης αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και η Θοδώρα τον συγχωρέσει για όλα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Σασμός: Η Θοδώρας θα φορέσει ξανά νυφικό;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Μπορεί οι αποκαλύψεις να την σοκάρουν αλλά θα βάλει στην άκρη τον θυμό της και οι δυο τους, ο Λεύτερης και η Θοδώρα, θα ζήσουν επιτέλους τον μεγάλο τους έρωτα στην σειρά Σασμός!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close