Παγιδευμένοι-Άγγελος-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά.

Άντε βρε γλόμπε που θα εκβιάσεις και τον Θοδωρή μας…

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ο Άγγελος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, τελείως παρανοϊκός και διψασμένος για εκδίκηση, ορκίζεται να προκαλέσει εφιάλτες σε όσους τον έβαλαν μέσα. Και το χειρότερο; Μπορεί να το κάνει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Όπως αποδεικνύεται, με την άφιξη της Κλειώς της αδερφής της Υβόνης, που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μακριά από την οικογένεια της αδερφής της, ο Άγγελος ξέρει πολλά μυστικά, μυστικά που μπορεί να διαλύσουν τις ζωές όλων.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Και τα οποία είναι έτοιμος τώρα να βγάλει στο φως, μόνο που δεν θα το κάνει έτσι απλά, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, αντίθετα θα τρομοκρατήσει τους πάντες προειδοποιώντας τους ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Άννα, ο Δημήτρης, Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος και ο Ανδρέας, ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν τα ραβασάκια τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης σε Άννα: Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου μα δεν μπορώ

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η παράξενη διορία μέχρι τις 6 για να σκάσει η βόμβα

Σημειώματα, αναφορές, βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα φτάνουν στα χέρια τους, υπενθυμίζοντας τους ότι όλοι έχουν κάνει κάτι που θέλουν να μείνει για πάντα κρυμμένο και όλοι τους θα ζουν πλέον με τον τρόμο ότι ανά πάσα στιγμή αυτό το κάτι μπορεί να αποκαλυφθεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Για τον Θοδωρή, η απειλή έρχεται με τη μορφή ενός βίντεο, τραβηγμένο από την κάμερα του λεωφορείου στον οποίο τον πρόλαβε ο Κοσμάς απειλώντας τον με το όπλο. Τι θα γίνει τελικά με τον Άγγελο που τους κρατάει όλους στο χέρι τελικά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close