Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα.

Δες εδώ άνθρωπο που μας απειλεί κιόλας…

Όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές, ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να βγάλει τα μυστικά στο φως μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί.

Ξέρουν πως αν συμβεί αυτό οι ισορροπίες και τα δεδομένα θα ανατραπούν πλήρως. Συγχρόνως η Άννα ο Δημήτρης ο Σπύρος ο Θοδωρής ο Σταύρος ο Αλέκος ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν τα απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χαντακώνεται

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απογοητεύεται με την Άννα

Με τι απειλή τον καθένα και πως θα αντιδράσουν εκείνοι; Η Άννα κι ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από την νέα αυτή απειλή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Κι ενώ το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μην μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Ο Θοδωρής μέσα σε όλα αυτά, προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλυτώσει μία συνάντηση, όμως θα τον έκπληξη. Την ίδια στιγμή η Άννα με τη βοήθεια του Δημήτρη προσπαθεί να βρει τον πατέρα της κινώντας γη και ουρανό. Ο Σπύρος από την άλλη είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ, όμως, ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close