Παγιδευμένοι: Έρχονται νέες ανατροπές

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχονται μεγάλες ανατροπές.

Η Ειρήνη φάνηκε απο την αρχή της σειράς ότι θα τραβήξει κουπί…

Υποδύεται ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα στους Παγιδευμένους, αφού τα χτυπήματα μετά τη δολοφονία της κόρης της είναι απανωτά. Όπως τονίζει όμως η Ντίνα Μιχαηλίδου, που ενσαρκώνει επί οθόνης τη μητέρα της Άννας Ροδίτη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

H Ειρήνη προς το δικό της πόνος, προσπαθεί να μείνει σταθερή για να στηρίξει τους άλλους. Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλά για το ρόλο τη σειρά του ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις που έρχονται.

Η ηθοποιός Ντίνα Μιχαηλίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατή με δημοσιογράφο την Χρύσα Παχούμη και έδωσε σπόιλερ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Ειρήνη που υποδύεστε είναι μία γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη.

Είναι πονεμένη και ταλαιπωρημένη. Αυτό την έχει κάνει βέβαια, και αρκετά δυνατή.

Η δολοφονία της Μυρτώς είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη;

Το τελειωτικό χτύπημα με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Το τι της επιφυλάσσει η μοίρα θα το δούμε αργότερα. Θεωρώ όμως, ότι αυτό πρέπει να είναι το ακραίο σημείο τομής για ένα γονιό. Το λέω γιατί είχα μία ανάλογη εμπειρία στη ζωή μου από τη θεία μου, η οποία έχασε τον ξάδερφό μου στα 19 του χρόνια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης σε Άννα: Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου μα δεν μπορώ

Όταν αργότερα έφυγε ένας από τους γονείς της, είπε ότι τελικά μετά από αυτόν τον πόνο όλοι οι άλλοι φαίνονται πιο μικροί. Δηλαδή ο πόνος του παιδιού ήταν τόσο μεγάλος τόσο ακραίος για εκείνη που παρόλο που έχασε έναν πολύ αγαπημένο γονιό, δεν μέτρησε τόσο πολύ μέσα της.

Μέσα στο δράμα που ζει η Ειρήνη μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση του γαμπρού της, γίνεται η ιστορία με την εγγονή της, την προδίδουν η Υβόννη και ο Αλέκος. Πως το διαχειρίζεται όλο αυτό;

Γενικότερα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να πονέσει να φωνάξει να χάσει την ψυχραιμία του, αλλά ξέρει ότι πρέπει να σε κρατήσει και την οικογένεια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η παράξενη διορία μέχρι τις 6 για να σκάσει η βόμβα

Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Αυτό την κρατάει δυνατή και ισορροπημένη γιατί υπάρχουν άλλοι γύρω της που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος πρέπει να κρατήσει τα παιδιά να στηρίξει τον άντρα της, το σπίτι. Έτσι παρά το δικό της πόνο προσπαθεί να μείνει σταθερή για να στηρίξει τους άλλους.

Θα συνειδητοποιήσει κάποια λάθη που πιθανόν έχει κάνει και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει;

Αυτό δε συμβαίνει πάντα στη ζωή; Οι μεγάλοι πόνοι φέρνουν ξεκαθαρίσματα και πάνω απ’ όλα αυτογνωσία.

Τελικά οι άνθρωποι κρύβουμε πολλή δύναμη μέσα μας;

Υπάρχει μία παλιά παροιμία που λέει ο Θεός να μη δώσει όσα μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος.

Η συνέχεια της σειράς αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική αφού όπως ανακαλύπτει η Ντίνα Μιχαηλίδου, έρχονται μεγάλες ανατροπές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα ωραιότερα σενάρια που έχω δει λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και σε πολύ λογική βάση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Δεν υπάρχει το παράλογο, το αρρωστημένο ή το νοσηρό. Υπάρχει μία λογική αλληλουχία σε αυτό μία λογική συνέχεια στο γιατί υπάρχουν αυτές οι συνεχείς ανατροπές. Και αυτό είναι που κάνει το σενάριο εξαιρετικά ενδιαφέρον, εξηγεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close