Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα.

Μα καλά τι γίνεται εδώ μέσα τέλος πάντων;;;

Ο Άγγελος έχει σπείρει για τα καλά τον τρόμο και περισσότερο από όλους στον πατέρα του. Έτσι, ο Αλέκος τού προτείνει να τον βγάλει με κάποιον τρόπο από τη φυλακή και να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό, με αντάλλαγμα να ξεχάσει όσα γνωρίζει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Ο Ανδρέας συναντά την κόρη του στο νοσοκομείο, και εκείνη, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι απέναντί της τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη στη μητέρα της. Εκείνος θέλει πάρα πολύ να μιλήσει ανοιχτά στην κόρη του, όμως ξέρει ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να το κάνει. Τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε σαν δικό του παιδί είναι πολύ βίαιος και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια στιγμή να ξεσπάσει και πάνω της, όπως έκανε με τη μητέρα της. Αποφασίζει να κάνει υπομονή. Δεν θα μείνει όμως με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά θα ερευνήσει τα πάντα γι’ αυτόν, ώστε να ξέρει πώς θα τον αντιμετωπίσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης σε Άννα: Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου μα δεν μπορώ

Στο μεταξύ, η Άννα ζει ένα ακόμα δράμα, αυτή τη φορά με την ανιψιά της, τη Λίνα, η οποία, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθεί πως πήρε αναβολικά, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μέσα από την περιπέτειά της μάλιστα μαθαίνει ότι την εκβιάζει και αυτήν ο Άγγελος στη σειρά Παγιδευμένοι!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η παράξενη διορία μέχρι τις 6 για να σκάσει η βόμβα

Παγιδευμένοι-Λίνα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Η Κατερίνα έχει πανικοβληθεί από τη στιγμή που ο Σταύρος τής είπε ότι η παρατυπία που έκανε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ζητά από τον αδελφό της να κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση, εκείνος όμως της εξηγεί ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, αφού το γνωρίζει ο Άγγελος και, αν δεν ερευνήσει ο ίδιος το θέμα, θα αποκαλύψει αυτός τα πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close