Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αποκαλύπτεται το μυστικό του Δημήτρη.

Πέφτω απο τα σύννεφα…

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των «Παγιδευμένων» έχει ξεκινήσει και τα πάνω κάτω έρχονται στις ζωές του Δημήτρη και της Άννας στη συνέχεια της σειράς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θα κάνει τα πάντα για να χώσει την Άννα στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Όλα όσα θα δείτε στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το απρόβλεπτο μυστικό του Γεράσιμου

Το ζευγάρι που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό δε θα ησυχάσει ποτέ και ενώ ήδη έχει περάσει από 40 κύματα, νέες προκλήσεις έρχονται για να τους προβληματίσουν. Ύστερα από τις εξελίξεις με τον Άγγελο και τις απειλές, ο Δημήτρης κι η Άννα ήρθαν ξανά κοντά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει και την Άννα με την δολοφονία του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Όλα όσα θα δείτε στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Διαμάχη μέχρι τέλους για τον φόνο του Άγγελου

Η Άννα εξομολογεί στον Δημήτρη όσα νιώθει και πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, αλλά όταν ο Δημήτρης της αποκαλύψει αυτό που κρύβει όλα θα αλλάξουν, όπως θα δούμε στους «Παγιδευμένους».

Ο εισαγγελέας ομολογεί με τη σειρά του στη δικηγόρο ότι ο πατέρας του ευθύνεται για τη φυλάκιση του Κοσμά και η Άννα καταρρέει. Η αλήθεια σκάει σαν βόμβα στο μυαλό της και δεν μπορεί πια να δει το ίδιο τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Υβόννη σπάει την σιωπή της

Ο θυμός της για τον Σπύρο είναι τεράστιος και δεν μπορεί να συλλάβει το γεγονός ότι εκείνος ευθύνεται για την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας της στις φυλακές.

Η Άννα απομακρύνεται από τον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η αγάπη τους είναι μεγάλη, αλλά το φρικτό παρελθόν φέρνει κακές αναμνήσεις που δεν μπορούν να τις ξεπεράσουν. Θα καταφέρουν να ξαναέρθουν κοντά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close