Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το απρόβλεπτο μυστικό του Γεράσιμου.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…

Κι όμως, κρύβει και ο Γεράσιμος μυστικά, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο ήρωας που έχει διχάσει την οικογένειά του, αλλά και τους τηλεθεατές, επιστρέφει δυναμικά στα νέα επεισόδια, για να καθηλώσει..

Μία νέα ιστορία ανοίγει από το πουθενά, ανάμεσα στον ίδιο και την Μαργαρίτα. Κάποιες πτυχές του παρελθόντος ξετυλίγονται, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τους πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει και την Άννα με την δολοφονία του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Διαμάχη μέχρι τέλους για τον φόνο του Άγγελου

Την ίδια στιγμή, η Άννα οδηγείται στη φυλακή, με βαριές κατηγορίες. Ο Γεράσιμος κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, αγνοώντας τις συνέπειες. Ποιο θα είναι το μέλλον του στη σειρά και τι κρύβει;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Υβόννη σπάει την σιωπή της

Ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης μίλησε στην Έφη Θεοδωρίδου, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, για τα μυστικά που κρύβει ο Γεράσιμος, αλλά και για την εξέλιξη του ρόλο του, στη σειρά Παγιδευμένοι. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα τιμωρήσει τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

«Πιστεύω ότι ο Γεράσιμος θα στριμωχτεί κι αυτός αργότερα. Το απρόβλεπτο θα είναι όταν θα έχει κι εκείνος κάποιο μυστικό. Δεν διστάζει να προχωρήσει και δηλώνει ξεκάθαρα ότι “για την οικογένεια θα θυσίαζα και τη ζωή μου”.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Όταν αρχίζει και νιώθει τη ζεστασιά του σπιτιού, καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το θέμα της οικογένειας, για αυτό και είναι αυστηρός. »Για τον Γεράσιμο δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και όταν συμβαίνει κάτι, ο Σπύρος του επιρρίπτει τις ευθύνες».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close