Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος θα βοηθήσει και την Άννα με την δολοφονία του Άγγελου.

Εγώ το ήξερα…

Το κοινό πέρσι τον λάτρεψε ως Ιάκωβο στη Γη της Ελιάς. Φέτος τα πράγματα για τον Στέφανο Κυριακίδη είναι διαφορετικά, καθώς ο ρόλος του στους Παγιδευμένους είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενος. Ο ίδιος μας εξηγεί ποιος ακριβώς είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος και γιατί θα φέρει τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Διαμάχη μέχρι τέλους για τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό 7Μέρεςtv και μίλησε για την σειρά παγιδευμένοι και για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Φέτος υποδύεστε τον Γεράσιμο Μαρκέτο, που έρχεται και αναστατώνει τις ζωές όλων. Τι σκεφτήκατε όταν σας πρότειναν αυτόν το ρόλο;

Με προσέγγισε ο παραγωγός Σταύρος Καπελούζος, μου εξήγησε το ρόλο και μου κίνησε το ενδιαφέρον, με ιντρίγκαρε. Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά ένα παρελθόν. Είναι κάποιος που έχει ιστορία πίσω του και μάλιστα περίεργη ιστορία. Όταν πήρα τα σενάρια και άρχισα να μπαίνω πιο πολύ στην υπόθεση, μου άρεσε η μοναχικότητα που έχει και το ότι δεν είναι προβλέψιμος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Υβόννη σπάει την σιωπή της

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Είναι εκτός κοπαδιού, αλλά ελέγχει το κοπάδι, είναι μία περίεργη προσωπικότητα. Λέει λίγες κουβέντες, προβλέπει και διαβλέπει μέσα στο μυαλό του άλλου αυτό που σκέφτεται. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.

Και επιστρέφει στην οικογένεια του μετά από είκοσι χρόνια…

Είναι από τους ανθρώπους που δεν έχει δουλειά, αλλά τελειώνει δουλειές. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, τους παράτησε κάποια στιγμή μπήκε στον κόσμο της νύχτας και ξαφνικά βγαίνει από τη φυλακή και εμφανίζεται στην οικογένεια του, επιλέγοντας πρώτα την μικρή του εγγονή τη Δάφνη για να κερδίσει χώρο και χρόνο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Και μετά προσεγγίζει το μεσαίο εγγόνι τον Θοδωρή, που είναι και η αδυναμία του. Και σιγά-σιγά με το έτσι θέλω μπαίνει στην οικογένειά. Έχει κόστος για την οικογένεια αλλά βοήθα κιόλας.

Έχει ενοχές; Επιζητά την εξιλέωση;

Δεν ξέρω τι έκανε πριν, αλλά πιστεύω ότι και να μην έχει ενοχές. τις δημιουργεί. Κάπου είναι μπλοκαρισμένος μέσα του. Μπορεί να επιζητεί την εξιλέωση αλλά ο άνθρωπος αυτός βασανίζεται πια, πέρα από το μαφιόζικο που έχει. Κάνει αγώνα για να κερδίσει την οικογένειά του. Κουβαλά τρία φυστίκια εδώ και είκοσι χρόνια και τα βγάζει όταν πηγαίνει ο Δημήτρης να τον δει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

 

 

Παγιδευμένοι: Όλα όσα θα δείτε στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Και του λέει ότι έχουν περάσει είκοσι χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα στο πάρκο και του έδωσε για να τα σπάσει και να τα φάει. Τα πήρε αλλά δεν τα έφαγε. Πιστεύω ότι ακριβώς επειδή είναι ευαίσθητος ο Γεράσιμος φτάνει και στα άκρα. Τολμήσε να πειράξει κάποιος τον εγγονό του; Είναι  ξεγραμμένος. Ο κώδικας του είναι αυτός όπως και το ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ναρκωτικά.

Πάντως, το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή μάθαινε τα πάντα για τους δικούς του.

Είχε απόλυτη γνώση. Μέχρι που έμαθε και την βράβευση του γιου του και των καμάρωνε. Και όταν ο Δημήτρης ζήτησε την βοήθεια του, είπε απλά έγινε.

Αλλά κι αυτός αιφνιδιάζεται όταν γιος του, ο Σπύρος, τον ρωτά αν εξαφάνισε το πτώμα του Κοσμά.

Ναι γιατί  δεν το έκρυψε ο Γεράσιμος και ανησυχεί. Αρχίζει να εξαφανίζει ζει τα στοιχεία και ψάχνει να βρει που βρίσκεται το πτώμα. Και πιστεύω ότι πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται κάποιος αρκετά έξυπνος και πονηρός.

Με τη σειρά του έπειτα αιφνιδιάζει τον Θοδωρή.

Ναι, ο μικρός θέλει να φύγει και κλέβει λεφτά από τον παππού του για να πληρώσει το διαβατήριο. Αλλά όταν πήγε να το πάρει, τον βρίσκει μπροστά του και ο Γεράσιμος του δίνει ένα καλό μάθημα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Θοδωρής ζητά συνέχεια τη βοήθεια του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Ο Γεράσιμος βοηθά επίσης και την Άννα μετά την δολοφονία του Άγγελου, που θα δούμε στα νέα επεισόδια. Το σενάριο αυτό έχει ασυνήθιστη δομή και βάζει το κοινό στο παιχνίδι της έρευνας. Και το μεγάλο ατού ως προς τους χαρακτήρες, πέρα από την ανατροπή της πλοκής, είναι οι ανατροπές που γίνεται μέσα τους.

Αναρωτιέμαι αν κάποια στιγμή θα στριμωχτεί και ο ίδιος,

Πιστεύω ότι θα στριμωχτεί και αυτός αργότερα. Το απρόβλεπτο θα είναι όταν θα έχει κι εκείνος κάποιο μυστικό. Δεν διστάζει να προχωρήσει και δηλώνει ξεκάθαρα ότι για την οικογένειά θα θυσίαζα και τη ζωή μου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα τα πει όλα στον παππού του

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα τιμωρήσει τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος

Όταν αρχίζει να νιώθει την ζεστασιά του σπιτιού καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το θέμα της οικογένειας, γι’ αυτό και είναι αυστηρός. Για τον Γεράσιμο δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και όταν συμβαίνει κάτι, ο Σπύρος του επιρρίπτει τις ευθύνες.

Υπάρχει και το κεφάλαιο που αφορά την Μαργαρίτα…

Ο Γεράσιμος της έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Πιστεύω ότι ήταν μία μορφή εξιλέωσης η επαφή του με την αυτήν την γυναίκα. Θέλει να τακτοποιήσει τα πράγματα μαζί της, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Γιατί πιστεύω ότι η Μαργαρίτα δε σταμάτησε εκεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close