Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος θα κάνει τα πάντα για να χώσει την Άννα στην φυλακή.

Αλέκο μας ζάλισες…

Ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Παγιδευμένοι, θέλει να βάλει την Άννα για πάντα στη φυλακή και στα χέρια του έρχεται ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για εκείνη που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το απρόβλεπτο μυστικό του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει και την Άννα με την δολοφονία του Άγγελου

Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Άννα στο επισκεπτήριο. Ανοίγει η πόρτα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Εκείνος με τη σειρά του δεν την αφήνει από τα χέρια του.

Της ζητάει να μην κλαίει και της λέει ότι εκείνος είναι στο πλευρό της. Επιπλέον της επισημαίνει ότι στην τσάντα με τα ρούχα που της έφερε, της έχει βάλει ένα στυλό κι ένα σημειωματάριο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Διαμάχη μέχρι τέλους για τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς

Της λέει ότι το γράψιμο κάνει καλό ενώ της επισημαίνει ότι το γεγονός ότι είχε το όπλο δε σημαίνει ότι το έκανε εκείνη που δεν ξέρει καν να το χρησιμοποιεί!

Όμως την ίδια στιγμή η Άννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Άγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή. Του λέει ότι είναι απογοητευμένη που τον δυσαρεστεί και φεύγει κλαίγοντας.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Υβόννη σπάει την σιωπή της

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Ο Αλέκος στο μεταξύ είναι σαν αγρίμι. Ψάχνει οτιδήποτε για να βάλει μια για πάντα την Άννα στη φυλακή. Ο βοηθός του φτάνει με ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Άννα έκανε σκοποβολή για δύο χρόνια και πως σε έναν διαγωνισμό ήταν και η νικήτρια.

Θεωρεί ότι χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά του γιου του χωρίς να τον λυπηθεί. Τον πυροβόλησε χωρίς να διστάσει. Στο μεταξύ λέει και στη σύζυγό του ότι η Άννα ήταν πολύ καλή σκοπεύτρια και δεν το ήξεραν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Εκείνη ωστόσο του λέει ότι είχε ένα ατύχημα πριν χρόνια και αθωώθηκε. Πατέρας, μάνα και δύο παιδιά σκοτώθηκαν. Ο Άγγελος τότε είχε πει σύμφωνα με την Υβόννη, ότι ο Αλέκος συγκάλυψε την υπόθεση.

Της είχε πει ότι ο Αλέκος σκότωσε την οικογένεια. Τότε ο ίδιος έξαλλος, της φωνάζει ότι έχει ψευδαισθήσεις και της ζητά να φύγει πριν τον τρελάνει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close