Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 14, 15, 16 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ούτε που ξέρετε τι σας περιμένει…

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 17/10/22

Επεισόδιο 14

Δευτέρα

Η είδηση του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύει την Κατερίνα αλλά και τον Σταύρο ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους, αρχίζει όμως να ερευνά τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους…

Ο Κοσμάς είναι βέβαιος ότι ο Θοδωρής σκότωσε την Μυρτώ, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του την λύση και να εκδικηθεί για το χαμό της κόρης του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον Άγγελο τον πραγματικό δολοφόνο της αδερφής της, όσο εκείνος είναι ακόμα ελεύθερος. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Δημήτρη συνεχίζει να αναζητά αποδείξεις.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Μόνο που ακριβώς τότε η Άννα και ο Δημήτρης έχουν ένα περίεργο τροχαίο που τους κάνει να αναρωτιούνται αν αυτό συνδέεται με το στοιχείο που ανακάλυψαν.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 15 στις 18/10/22

Επεισόδιο 15

Τρίτη

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου.

Παρά τις προσπάθειες, του ωστόσο, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρούνε επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν όμως τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Ο Άγγελος της ομολογεί ότι ήταν ερωτευμένος με την Μυρτώ αλλά εκείνη τον χρησιμοποιούσε και τότε η Άννα, εκτός εαυτού με όσα ακούει επιχειρεί να τον σκοτώσει ευτυχώς χωρίς τα καταφέρει αφού την ακινητοποιεί και διαφεύγει.

Όχι όμως για πολύ, αφού τελικά συλλαμβάνεται. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητά να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 16 στις 24/10/22

Επεισόδιο 16

Δευτέρα

Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει; Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του; Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Close