Παγιδευμένοι-Υβόννη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ερχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω.

Τι μας περιμένει ένας Θεός ξέρει…

Ο Άγγελος “Παγιδευμένος” στην φυλακή ετοιμάζεται να καταστρέψει πολύ κόσμο και πρώτος του στόχος είναι ο ίδιος του ο πατέρας. Αφού τον κατηγορεί πως εκείνος σκότωσε την Μυρτώ τον απειλεί και με ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό που ξέρει γι’ αυτόν: Το πτυχίο του είναι πλαστό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Παγιδευμένοι-Αλέκος-Υβόννη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Ο Χατζής έβαλε τις άκρες του στο παρελθόν να του φτιάξουν το πτυχίο και κάπως έτσι έχτισε την μεγάλη καριέρα για την οποία και κοκορεύεται. Ο Άγγελος, όμως, αυτό το γνωρίζει, κι αν το πει ότι έχτισε ως τώρα θα καταστραφεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Γι’ αυτό λοιπόν θα συμμαχήσει με το ζόρι μαζί του. Ωστόσο, πριν από αυτό θα προσεγγίσει την Κλειώ, την αδερφή της Υβόννης για να τον βοηθήσει. Η Κλειώ, την οποία θα υποδυθεί η Άννα Καλαϊτζίδου, είναι η μικρότερη αδελφή της Υβόννης.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει

Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δυναμική, έξυπνη, έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο στα Γιάννενα. Έχει μια προσωπικότητα που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, εκ διαμέτρου αντίθετη ως χαρακτήρας με την αδερφή της, με την οποία τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει καμία επαφή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Ξεκίνησε ως μια ακτιβίστρια δικηγόρος, υπέρ των αδικημένων γυναικών, αλλά η ζωή την ανάγκασε να αλλάξει στρατόπεδο. Δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια της όταν πρόκειται να κερδίσει μία υπόθεση. Η αναγκαστική επιστροφή της θα είναι καταλύτης, σύμφωνα με το tv24, όχι μόνο για τη δική της ζωή, αλλά και όλων των άλλων…

Close