Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα.

ΟΟΟΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΈΟΝ 😍😍

Τεράστια ανατροπή θα συμβεί στους Παγιδευμένους στην πορεία, αφού ο δολοφόνος της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και αυτό θα διαλύσει την Άννα, αφού έχει άμεση σχέση με την ίδια. Αυτό θα την “τρελάνει” και θα φτάσει στα άκρα. Μόνο ο Δημήτρης θα μπορέσει να την σώσει, με τον πιο περίεργο τρόπο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 11 , 12 , 13

Ο κολλητός φίλος της Άννας, ο Άγγελος, ένα άτομο υπεράνω υποψίας, κατηγορείται για τον φόνο της άτυχης κοπέλας, για την οποία έτρεφε έντονα συναισθήματα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Η Άννα εξοργίζεται με τον ίδιο της τον εαυτό, διότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τον άνθρωπο που είχε τόσο καιρό δίπλα της, επειδή, όμως, εκείνος προστατεύεται από τον πατέρα του, η ίδια ξεκινά να κλέβει στοιχεία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Έτσι, ο Σταύρος βγάζει ένταλμα σύλληψης για την Άννα και ζητά από τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της. Για να καταφέρει να την βοηθήσει παντρεύονται αναγκαστικά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Έτσι ώστε κανείς να μην αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της, αλλά η απόφαση αυτή προβληματίζει τον περίγυρό τους και κάνει έξαλλο τον Σταύρο, σύμφωνα με το tv24, ο οποίος θα θέσει σε εφαρμογή το πανούργο σχέδιό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close