Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται.

Δεν θα ήθελα να το χάσω αυτό…

Τα στοιχεία που βρήκε η Άννα αποκαλύπτουν την συγκλονιστική αλήθεια. Ο στενός της φίλος και συνεργάτης της σκότωσε την αδερφή της και βύθισε την οικογένεια της στο πένθος. Τώρα ο Δημήτρης πρέπει να την συγκρατήσει πριν πάρει εκδίκηση βάφοντας και η ίδια τα χέρια της με αίμα.

Ένα στοιχείο που βρίσκει η Άννα την φέρνει σχεδόν αντιμέτωπη με τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς. Πλέον τα περισσότερα περιθώρια έχουν στενέψει και όλες οι υποψίες επικεντρώνεται σε δύο άτομα. Όμως ποιος από τους δύο σκότωσε την Μυρτώ;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε την Μυρτώ πριν γίνει το μοιραίο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Για την Άννα το σοκ θα είναι μεγάλο όποιος κι αν αποδειχθεί ο ένοχος. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια και με τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να τον κάνει να φανερωθεί.

Ο Άγγελος ξέρει καλύτερα από όλους τις ικανότητες της. Πριν γίνουν συνεργάτες υπήρξαν συμφοιτητές και κολλητοί φίλοι αλλά παρόλο που γνωρίζει τις μεθόδους της δεν φαντάζεται ότι αυτή τη φορά βρίσκεται και ο ίδιος στο στόχαστρο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Έτσι δεν αργεί να πέσει στην παγίδα. Η αποκάλυψη ότι αυτός σκότωσε την αδερφή της συντρίβει την Άννα. Ο Άγγελος ήταν ανέκαθεν υπεράνω κάθε υποψίας, ο φίλος στον οποίο εκμυστηρευόταν τα πάντα και σε λίγες ώρες μετατρέπεται σε ύπουλο εχθρό ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη.

Πλέον για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον σκοτώσει κι αυτή τη φορά το εννοεί. Η αποφασιστικότητα της τρομάζει τον Δημήτρη ο οποίος έχει καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα είναι ικανή για πολλά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Προκειμένου να την προστατεύσει αναγκάζεται να την ρίξει στην φυλακή και στο μεταξύ ο ίδιος ξεκινάει μία αγωνιώδη έρευνα για να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία.

Ξέρει φυσικά ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. ο Άγγελος γνωρίζει καλά πώς να καλύπτει τα ίχνη του και επιπλέον μπορεί να στηρίζεται στις παλιές πλάτες του πατέρα του ο οποίος έχει τον τρόπο να τον προστατεύσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Σε τέτοιες στιγμές ένας σύμμαχος είναι πάντα απαραίτητος και ευτυχώς ο Δημήτρης τον βρίσκεις στο πρόσωπο ενός άντρα με το σκοτεινό παρελθόν ενώ ο Δημήτρης κάνει ό,τι μπορεί για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία που θα στείλουν τον Άγγελο στη φυλακή και ταυτόχρονα θα απαλλάξουν τον Θοδωρή από τις κατηγορίες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του-Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Ο Σταύρος συνεχίζει να βάζει εμπόδια στις έρευνες ξέροντας ότι αυτός και η Άννα έκλεψαν στοιχεία. Προσπαθεί να τους στριμώξει και τα καταφέρνει. Φέρνοντας τον Δημήτρη αντιμέτωπο με ένα τέτοιο ατόπημα τον αναγκάζει ουσιαστικά να πει ψέματα για να γλιτώσει και αυτό είναι κάτι που η ηθική του νεαρού εισαγγελέα δεν το επιτρέπει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Παγιδευμένοι-Σταύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Ίσως όμως και να χρειαστεί να το κάνει τώρα που υπόθεση καίει. Ένας νέος μάρτυρας εμφανίζεται να δώσει τελείως άλλη τροπή στις έρευνες γνωρίζοντας ότι ο πραγματικός ένοχος δεν γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Η Άννα ο Δημήτρης και ο Αντρέας πιέζουν το Θοδωρή να μιλήσει και να πει όσα ξέρει. Ο μικρός φοβάται και κράτα το στόμα του κλειστό κι εκείνοι νιώθουν τον χρόνο και τον Σταύρο να τους πιέζουν. Για να ξεφύγουν από τον κλοιό που έχει σφίξει γύρω τους μόνο μία λύση τους απομένει.

Μία λύση εξωφρενική αλλά ταυτόχρονα άκρως αποτελεσματική. Κανείς δεν θα μπορεί να αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της Άννας αν οι δυο τους γίνουν ανδρόγυνο. 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close