Παγιδευμένοι-Ειρήνη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ειρήνη δεν λέει όλη την αλήθεια.

Ειρήνη τι θα γίνει με την πάρτη σου τέλος πάντων;;

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.
Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη αρνείται να δεχτεί τον φόνο της κόρης της

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Τραγικής φιγούρα η Ειρήνη, μητέρα της άτυχης Μυρτώς. Αν και δείχνει μια γυναίκα με παθητικό χαρακτήρα, στην πραγματικότητα η Ειρήνη είναι σκληρή και χειριστική. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η απώλειες στην ζωή της ήταν πολλές και ο δρόμος της δύσκολος. Ο σύζυγος της, Κοσμάς, ήταν ναυτικός και παντός απών. Η φυλάκιση του ήταν η χαριστικές βολή, καθώς η οικογένεια του είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις για την Ειρήνη, διαδέχονται η μία την άλλη. Πρώτα έχασε το εγγόνι της σε ηλικία τεσσάρων ετών, έπειτα ήρθε η άδικη φυλάκιση του Κοσμά και τώρα της λένε πως η κόρη της, η Μυρτώ, δολοφονήθηκε. Εκείνη όμως δεν μπορεί να το δεχτεί…

Η κατάθεση του Κοσμά φέρνει στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά. Η Άννα καλείται να αντιμετωπίσει ανθρώπους δικούς τους, τους οποίος πίστευε πως γνώριζε καλά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Όμως κάτι τέτοιο ανατρέπεται. Οι γονείς της, πλέον για εκείνη είναι δύο ξένοι και η αδερφή της, Μυρτώ, δεν ήταν το αθώο κοριτσάκι που πίστευε. Ο Κοσμάς είχε σκληρή στάση απέναντι στην Μυρτώ.

Όταν έμαθε πως έχει μπλέξει με έναν μεγαλύτερο της άντρα έγινε κακοποιητικός, η συμπεριφορά του ήταν απαίσια. Η σύζυγος του, Ειρήνη, γνώριζε τα πάντα, όμως προτίμησε την σιωπή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε την Μυρτώ πριν γίνει το μοιραίο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Αρνείται τον θάνατο της, γιατί δεν θέλει να πιστέψει πως το κοριτσάκι βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια κάποιον, που ίσως να εμπλέκεται και ο άντρας της.

Ο κόσμος της Ειρήνης έχει καταρρεύσει. Προσπαθεί να πείσει τον ίδιο της τον εαυτό πως όλα είναι καλά…όμως αποφεύγετε να κοιτάξει κατάματα τον Κοσμά. Ποιος είναι ο λόγος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close