Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την Άννα σε υπόθεση που σοκάρει.

Αυτή η γυναίκα παντού έχει ζήτηση…

Μετά τη φυλάκιση του Άγγελου στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν. Αν και δεν το παραδέχονται, λείπει ο ένας στον άλλο. Ώσπου αναλαμβάνουν μία νέα υπόθεση και βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι.

Ο Σπύρος θέλει να «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Κοσμά από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όμως διαπιστώνει ότι αυτό έχει… ήδη εξαφανιστεί και τώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες… Η Υβόννη επιβεβαιώνει στον Σταύρο πως όσα ισχυρίστηκε ο γιος της στο δικαστήριο είναι αλήθεια!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Η Ειρήνη και η Χρύσα Ροδίτη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ και αισθάνονται τύψεις, επειδή αδίκησαν την Άννα. Την ίδια ώρα, εκείνη, με τη βοήθεια πάντα του Δημήτρη, καταφέρνει να βρει τα αποδεικτικά στοιχεία που «δένουν» την κατηγορία του Άγγελου, ο οποίος τελικά οδηγείται στη φυλακή. ‘Υστερα από αυτό οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν…

Ο Άγγελος βλέπει στην τηλεόραση τον πατέρα του να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του. Σίγουρος ότι και αυτή τον έχει «πουλήσει», τη βάζει στη λίστα με όσους σκοπεύει να εκδικηθεί…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Ο Γεράσιμος δίνει στον Σπύρο να καταλάβει ότι γνωρίζει για τη δολοφονία του Κοσμά και τον κρατά στο χέρι. ‘Ετσι, εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή από το να του επιτρέψει να μείνει στο σπίτι του.

Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα, η οποία μάλιστα θυμίζει πολύ την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, τη φέρνει… αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Η αδελφή της Υβόννης, η Κλειώ, συναντιέται στη φυλακή με τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Eκείνος, γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του, της ζητά να γίνει η δικηγόρος του. Η Ειρήνη επισκέπτεται στο γραφείο της την Άννα και της ζητά συγγνώμη.

Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και τα ξαναβρίσκουν, όμως η Άννα τής λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι. Η θεία του Θοδωρή τού κάνει δώρο ένα μεταχειρισμένο κινητό.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Όταν το παίρνει στα χέρια του, βλέπει ότι υπάρχει μέσα μία φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα της Άννας από τη μέρα που τον σκότωσε. Μία ανήλικη κοπέλα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για κλοπή και ζητά τον Ανδρέα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο μάρτυρας που θα αθωώσει τον Άγγελο

Όπως του εξηγεί, είναι κόρη μίας πρώην συντρόφου του. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης το βράδυ της δολοφονίας ήταν με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο και ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει.

Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό… Οι εξηγήσεις του τον καλύπτουν, μόνο που η Άννα μαθαίνει την πληροφορία και την ψάχνει περισσότερο, κάτι που τη φέρνει σε νέα αντιπαράθεση με τον Δημήτρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close