Παγιδευμένοι-Κοσμάς-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά.

Θοδωρή… όπου φύγει φύγει ε;; 😂😂

Η αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για τον Κοσμά. Η  οικογένεια του Δημήτρη και της Άννας, από την ημέρα της δολοφονίας της  αδερφής της,  είδαν τη ζωή της να αλλάζει για πάντα.

Ο  Θοδωρής καταφέρνει και αποδεικνύει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος της κοπέλας και ο πραγματικός ένοχος ο Άγγελος μπαίνει φυλακή . Ο πυροβολισμός του Κοσμά, δημιουργηθεί  ενοχές πολλές, τόσο στο Θοδωρή όσο και στο Σπύρο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του

Ο Θοδωρής πνίγεται από ενοχές για το θάνατο του άντρα , αλλά με την στήριξη και την βοήθεια του Σπύρου ο οποίος ξεφορτώθηκε το πτώμα, καταφέρνει να γίνει αισιόδοξος, και πιστεύει  πως όλα θα φτιάξουν με τον καιρό.

Αλλωστε, η οικογένειά του Κοσμά πιστεύει πως ο άντρας έχει μπαρκάρει και απλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς θέλει να μείνει μόνος του. Ωστόσο όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες και το ένοχο μυστικό πατέρα και γιου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί .

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Όλα αρχίζουν όταν η αστυνομία βρίσκει εγκαταλειμμένο ένα αμάξι και κάνει ερευνά σε αυτό, καθώς φαίνεται ύποπτο. Πρόκειται για το αμάξι που είχε χρησιμοποιήσει ο Κοσμάς, την μοιραία μέρα που πήγε να συναντήσει τον Θοδωρή. Μέσα σ’ αυτό εντοπίζουν το πορτοφόλι του άντρα και αμέσως γεννιούνται πολλά ερωτήματα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημερώνει την οικογένεια ροδίτη για το γεγονός και παραδίδει στην Ειρήνη το πορτοφόλι του Κοσμά. Τότε όμως σημαίνει συναγερμός. Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει

Aμέσως, η Eιρήνη και η Χρύσα, αναρωτιούνται αν όντως έφυγε ο Κοσμάς για δουλειά ή αν του συνέβη κάτι άλλο. Ενώ όταν γίνεται γνωστό το περιστατικό, ο  Σπύρος και ο Θοδωρής βρίσκονται σε πανικό φοβούμενοι πως θα φτάσουν στα ίχνη τους…

Θα φτάσουν όμως;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close