Παγιδευμένοι-Άγγελος-Αλέκος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του.

Πατέρας και γιός ίδιο πρόσωπο…

Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση κι ετοιμάζεται να καταστρέψει τον πατέρα του μέσα από τη φυλακή στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι». Ο Άγγελος βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της Μυρτώς, αλλά είναι αποφασισμένος να πάρει μαζί του κι όλη την οικογένειά του. Στόχος του είναι ο πατέρας του με τον οποίο έχουν ιδιαίτερη σχέση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ τη Νομική Σχολή κι έχει πλαστό πτυχίο, το οποίο απέκτησε με τις γνωριμίες του. Ο Άγγελος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πατέρας του είναι ένας απατεώνας και τώρα που βρίσκεται στη φυλακή θέλει να τον καταστρέψει κι εκείνον.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Έτσι συνωμοτεί εναντίον του και ζητά τη βοήθεια της θείας του, η οποία τον επισκέπτεται στη φυλακή και ξέρει όλα τα σκοτεινά μυστικά του Αλέκου Χατζή. Οι δυο τους θα αναλάβουν δράση και θα ετοιμάσουν ένα σχέδιο για τον καταστρέψουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει

Ο Άγγελος ετοιμάζεται να βάλει άτομα για να του κάνουν κακό και να του βγάλουν όλα τα άπλυτα στη φόρα. Φυσικά, ο πατέρας του δε θα αργήσει να το καταλάβει και θα βάλει τα μεγάλα μέσα για να το σταματήσουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Ο Αλέκος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και ετοιμάζεται να δείξει την οργή του. Θα καταφέρει να σταματήσει τον γιο του πριν τα τινάξει όλα στον αέρα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close