Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια.

Ε καλά τι άλλο να περιμέναμε δηλαδή;;

Ο Άγγελος σοκάρει τους πάντες με την ομολογία του καθώς βάζει στο στόχαστρο των εποπτών τον πατέρα του. Ο Άγγελος οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει μετά τις κατηγορίες εναντίον του.

Ωστόσο, η ομολογία του νεαρού δικηγόρου δεν είναι η αναμενόμενη, όσα λέει σοκάρουν τον ανακριτή και η κατάθεση του πέφτει σαν βόμβα όταν γίνεται γνωστή και συγκλονίζει τους πάντες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Παγιδευμένοι-Υβόννη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Ο ίδιος δίνει μία άλλη εκδοχή των γεγονότων για την μοιραία νύχτα που η Μυρτώ βρέθηκε δολοφονημένη, βάζοντας ακόμη και τον ίδιο του τον πατέρα τον Αλέκο στο κάδρο των υπόπτων.

Οι ώρες περνούν και η κατάθεση του Άγγελου συνεχίζεται μιας και όσα αναφέρει έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που είναι ήδη στο φως. Μάλιστα, σύντομα καλείται και η Υβόννη για να καταθέσει, προκειμένου να διασταυρωθεί αν όσα ισχυρίζεται ο νεαρός δικηγόρος είναι αλήθεια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Πράγματι η μητέρα του επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του. Ο Αλέκος ενημερώνεται για όσα κατέθεσαν η γυναίκα του και ο γιος του και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του

Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο ίδιος βρίσκεται σε πανικό και στρέφεται εναντίον τους και από συνήγορος θα βρεθεί στην πλευρά του κατηγόρου. Ωστόσο, δεν τα παρατάει και μαζί με τον Σταύρο συνεχίζουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ανοχή του Άγγελου, αλλά και πως όσα λέει για τον ίδιο είναι ψέματα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close