Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης και η Άννα ξανά έρχονται κοντά.

Δεν έπρεπε καν να χωρίσουν…

Η Άννα ο Δημήτρης και ο Αντρέας ψάχνουν να βρουν νέα στοιχεία για την ενοχή του Άγγελου. Ενώ η παραδοχή του Νίκου στην Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα θα κλονίσει για άλλη μια φορά την οικογένεια της Άννας.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιο του για να καλύψει τον Θοδωρή, μια αναπάντεχη εξαφάνιση όμως θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειες του και θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής κι αυτός είναι ο ίδιος του ο πατέρας, ο Γεράσιμος ο οποίος ξέρει τι συμβαίνει στην οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του

Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά, το θέμα είναι όμως αν θα παραδεχτούν τα συναισθήματά που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Στο μεταξύ ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Ο χρόνος πιέζει ενώ ένα στοιχείο όμως που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο χρόνος πιέζει και εκείνοι πρέπει να καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close