Παγιδευμένοι-Αντρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Αντρέα στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση.

Βρε παιδιά όχι τον Αντρέα… τι σας έφταιξε το παιδί;;;

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει ο Αντρέας, καθώς τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σύντομα στο νοσοκομείο, στη σειρά Παγιδευμένοι. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν δεχτεί ένα δύσκολο τηλεφώνημα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Αντρέας θα μάθει πως έχει μία κόρη, από την προηγούμενη σχέση του. Η γυναίκα αυτή του είχε αποκρύψει πως μαζί είχαν ένα παιδί, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να το μαθαίνει πολλά χρόνια αργότερα..

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να προσεγγίσει την κόρη του, παρόλο που η πρώην του έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της και το παιδί αποκαλεί άλλον “μπαμπά”. Όλα θα ανατραπούν, όταν το κορίτσι αυτό του χτυπήσει την πόρτα..

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα βάλει άτομα να κάνουν κακό στον πατέρα του

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Η μικρή θα τηλεφώνησε στον Αντρέα, θεωρώντας τον φίλο της. Εκείνος, θα έχει καταφέρει να την προσεγγίσει, χωρίς να της πει πως είναι ο πατέρας της. Η μικρή θα τον εμπιστευτεί και θα τον καλέσει σε μια δύσκολη στιγμή. Ο Αντρέας θα σοκαριστεί με το νέο που θα ακούσει απο την κόρη του και θα βρεθεί σε τραγική κατάσταση με αυτό που θα αντικρίσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Ο πατριός της θα χτυπήσει άσχημα την μητέρα της. Η πρώην του Αντρέα θα οδηγηθεί σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η κόρη τους να τρέμει πως θα πάθει μεγαλύτερο κακό, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Έτσι, τηλεφωνεί στον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο και τον καλεί στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας τρέχει, συνειδητοποιώντας πως η πρώην του, αλλά και η κόρη του, κινδυνεύουν από τον αδίστακτο αυτόν άντρα που σκορπά τον τρόμο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close