Παγιδευμένοι-Σταύρος-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο.

Πόσο κάθαρμα αυτός ο Αλέκος…

Ο Αλέκος προσπαθεί να βρει κι άλλα στοιχεία που θα ανατρέψουν την απόφαση της Κατερίνας και θα στείλει  ξανά την Άννα στη φυλακή, όμως παράλληλα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα του έχει πει η Υβόννη. Κάτι δε δείχνει να κολλάει στην ιστορία της για εκείνο το βράδυ που Άγγελος έπεσε νεκρός και πασχίζει να ανακαλύψει τι του κρύβει.

Και η Άννα με τον Δημήτρη από την πλευρά τους , πασχίζουν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της ώστε να φτάσει στο δολοφόνο. Έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για γυναίκα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Τώρα πρέπει να βρούνε και τα ίχνη που θα τους οδηγήσουν σε αυτή. Ένα στοιχείο που εντοπίζει ο Αντρέας όμως και συγκεκριμένα ένα γάντι, μάλλον ανατρέπει όσο πιστεύουν.

Η Άννα πάντως πηγαίνει στον Σταυρό για να καταθέσει κι επίσημα όσα θυμήθηκε την ώρα που Αλέκος χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να την ενοχοποιήσει ξανά. Ο Δημήτρης είναι πάντα πλάι της όμως υπάρχει κάτι που ακόμα δεν της έχει αποκαλύψει… Δεν της έχει πει ότι τελικά για να την υπερασπιστεί παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης κάνουν έρωτα στο γραφείο της

Παγιδευμένοι-Αλέκος-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άνδρας με μακριά μαλλιά ο δολοφόνος

Εκείνη θα ταραχτεί πολύ, θα τα βάλει μαζί του και θα του πει ότι δεν ήθελε να θυσιαστεί για χάρη της και εκείνος θα της ξεκαθαρίσει, ότι ήταν δική του απόφαση και θα της ζητήσει να τον στηρίξει. Την επόμενη κιόλας ημέρα στην ορκωμοσία του ως δικηγόρος,  η Άννα θα είναι εκεί δείχνοντας του ότι δεν θα αφήσει τίποτα να τους χωρίσει ξανά.

Στο μεταξύ ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω από την Υβόννη αφού ανακαλύπτει πως στην κατάθεση που έδωσε, ήταν γεμάτη ανακρίβειες και κρυφά μυστικά. Αποφασίζει να την στριμώξει ενώ αμέσως μετά, βάζει στο στόχαστρο και την Κλειώ.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

Αυτή όμως,  έχοντας μάθει ότι η Κατερίνα πήγε να επισκεφτεί τον Άγγελο την ημέρα που δηλητηριάστηκε στη φυλακή και μάλιστα μπήκε στο να στο ασθενοφόρο μαζί του, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα αν δεν καλέσει και την αδερφή του για κατάθεση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close