Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό είναι το κρυφό παιδί του Γεράσιμου.

Θα ραγίσει καρδιές αυτή η ιστορία! ΣΟΚ!

Ο Γεράσιμος αργοπεθαίνει κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς Παγιδευμένοι. Ο Γεράσιμος είναι βαριά άρρωστος και έχει λίγα περιθώρια ζωής για αυτό και επέστρεψε.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

Θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί τους αγαπημένους του ανθρώπους πριν φύγει από την ζωή.  Χωρίς βέβαια να τους αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Και έχει και ένα μεγάλο συγκινητικό μυστικό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Ο Γερασιμός βαριά άρρωστος

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Του προκαλεί στεναχώρια η αντίσταση του Σπύρου, αλλά θέλει και να κερδίζει, να κατακτά. Είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του, είναι άνθρωπος που βοηθάει, που προστατεύει, που κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν. Ο Γεράσιμος είναι ένας ήρωας που έχει παρελθόν και με τις παρεμβάσεις του δημιουργεί το μέλλον.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο;

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Ο Γεράσιμος έχει ένα παιδί που δεν το ξέρει κανείς. Και δεν το ξέρει γιατί θέλει να το προστατέψει από το κόσμο του. Το παιδί του Γεράσιμου είναι με ειδικές ανάγκες και κάποια στιγμή θα δούμε την συγκινητική ιστορία του, όταν θα εξομολογηθεί την αλήθεια στους δικούς του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Ο Γεράσιμος βοηθά επίσης και την Άννα μετά την δολοφονία του Άγγελου, που θα δούμε στα νέα επεισόδια. Το σενάριο αυτό έχει ασυνήθιστη δομή και βάζει το κοινό στο παιχνίδι της έρευνας. Και το μεγάλο ατού ως προς τους χαρακτήρες, πέρα από την ανατροπή της πλοκής, είναι οι ανατροπές που γίνονται μέσα τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close